Çözüldü Steam Tarayıcı mikrofonu engelleme hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Virajlı

Centipat
Daha fazla  
İyi günler bugün Steam'de arkadaşla konuşmak için aradım fakat mikrofon kırmızı yanıyordu ve bu yazıyordu.

1739279659192.png

Çözüm
Hocam sanırsam kullanmış olduğunuz varsayılan tarayıcıdan Steam'ın mikrofonu kullanmasına izin vermeniz gerekiyor.

Bunu yapabilmek için Varsayılan tarayıcınız Google ise sağ üst köşeden 3 noktayı bulunuz ardından "Ayarlar" kısmına tıklayıp oradan "Gizlilik ve güvenliği" seçiniz.
"Site ayarları" kısmı olacak oraya "steamcommunity.com" yazın Mikrofon kısmına izin ver deyip tekrar bir Steam'den mikrofon açmayı deneyiniz.
Hocam sanırsam kullanmış olduğunuz varsayılan tarayıcıdan Steam'ın mikrofonu kullanmasına izin vermeniz gerekiyor.

Bunu yapabilmek için Varsayılan tarayıcınız Google ise sağ üst köşeden 3 noktayı bulunuz ardından "Ayarlar" kısmına tıklayıp oradan "Gizlilik ve güvenliği" seçiniz.
"Site ayarları" kısmı olacak oraya "steamcommunity.com" yazın Mikrofon kısmına izin ver deyip tekrar bir Steam'den mikrofon açmayı deneyiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bunu yapabilmek için varsayılan tarayıcınız Google ise sağ üst köşeden 3 noktayı bulunuz ardından "ayarlar" kısmına tıklayıp oradan "gizlilik ve güvenliği" seçiniz.
"Site ayarları" kısmı olacak oraya "steamcommunity.com" yazın mikrofon kısmına izin ver deyip tekrar bir Steam'den mikrofon açmayı deneyiniz.

Selamunaleykum reis, 2 gundur ben de aynı sorunu yasıyorum her yolu denedim bir turlu olmadı, senin dedigin yontemi de yapmaya calıstım fakat site ayarlarına girince Steamcommunity yazma yeri yok, yardımcı olursan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı