El Capitan Ses ve Yazılım Sorunu

furkanbeyhan

Hectopat
Daha fazla  
RAW imajı ile El Capitan kurdum. Ama benim için önemli bazı kısımlarda problem yaşıyorum.

1. Sesler çalışmıyor. Sanırım tüm cihazlarda oluyor bu ve multibeast ile çözüldüğünü gördüm. Ama Multibeast ile denediğimde sistemi bozdum.
  2. Dualboot kurdum ancak Windows'a girebilmek için USB belleği kullanmak gerekiyor. Belleği çıkartınca Windows'u boot etmiyor.
  3. Orijinal Photoshop CC açılmıyor. Program açılıyor ve 2-3 sn sonra kapanıp hata raporu gibi bir şey çıkıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ses için VoodooHDA kullanmalısın.
VoodooHDA 2.8.8 pkg installer
Clover Boot Menü/ Options içinde Add Clover to all.. gibi bir seçenek olması lazımdı.( Şimdi tamamını hatırlayamadım.) Onu dene. Yada Windows boot dosyası bozulmuştur. Windows onarım diski ile düzeltmeyi dene.
Photoshop CC ile aynı sorunu yaşayanlar var. CS6 sorunsuz kullanılıyor.

Ses için VoodooHDA kullanmalısın.
VoodooHDA 2.8.8 pkg installer
Clover Boot Menü/ Options içinde Add Clover to all.. gibi bir seçenek olması lazımdı.( Şimdi tamamını hatırlayamadım.) Onu dene. Yada Windows boot dosyası bozulmuştur. Windows onarım diski ile düzeltmeyi dene.
Photoshop CC ile aynı sorunu yaşayanlar var. CS6 sorunsuz kullanılıyor.

Ses sorununu kısmen hallettim sayılır. İdare edebilecek ses seviyesinde problemsiz kullanılabiliyor ama yükseltince ses kısılıyor ve cızırtı gibi bir ses geliyor.
Clover boot options/ add clover to all entiries gibi bir seçenek var onu seçtim ama problem devam ediyor.
Photoshop CC problemini giderebilmek için hiç bir yol yok mu ? Çünkü sadece CC versiyonunda kullanabileceğim araçlar var, CS6 işimi görmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı