El Capitan ve Windows 10 UEFI kurulumu nasıl yapılır?

ay_bulut

Hectopat
Toshiba Satellite L50 B 1NH Notebook bilgisayar`a Clover ile Mac OS X kurulumunu yaptım. Windows bölümünü MS-DOS ( FAT ) olarak biçimlendirdim. Mac bölümünde sıkıntı yok. Lakin Windows bölümüne UEFİ modunda kurulum yapamıyorum, Windows kurulumuna geldiğimde bölümü biçimlendirdiğimde, windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yanlızca GPT disklere yüklenebilir. Hatası alıyorum, BIOS güncel. Samsung 840 Evo 120 GB hardisk var.

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI için Windows ayırdığın bölüntünün GPT olması gerekiyor. Ancak sen Mac yanına kuracaksın dolayısıyla MBR olacaktır. Diski Mac üzerinden tekrar biçimlendir ancak bu sefer herhangi bir şekillendirme yapma. Ardından tekrar kurulum yapmayı dene.

Dediğin gibi kurulumu yaptım. Fakat mac osx bölümü açılırken elma logosu bozularak açılıyor, bazende girilmez işareti hatası veriyor. açıldığında`da ekran kartını tanıyor.

1 saat öncesine kadar açılıyordu , şimdi'de reset atıyor.

Bir kaç denemem'den sonra hiç bir kod girmeden açıldı.

ImageUploadedByTapatalk1446741420.849453.jpg

MEGA

-v komutu ile başlatıp takılan yerin resmini paylaş. Ayrıca sistem bilgilerini ayrıntılı yaz.

Sorun halen devam ediyor. Kafasına göre bazen açılıyor bazen açılmıyor, -v ile başlattığımda hata vermiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı