El fenerine yazılım atılabilir mi?

Daha fazla  
El fenerimin 5 modu var. Modlar arası geçiş yapmak için 1 düğme var ve her mod için 1 kere basmam gerekiyor. Ama ben sadece 1 kere bastığımda açılsın ve tekrar bastığımda kapansın istiyorum. Bu mümkün müdür?

El fenerimin 5 modu var. Modlar arası geçiş yapmak için 1 düğme var ve her mod için 1 kere basmam gerekiyor. Ama ben sadece 1 kere bastığımda açılsın ve tekrar bastığımda kapansın istiyorum. Bu mümkün müdür?
Mod atabileceğinizi sanmıyorum. Olsa olsa, içindeki o modları sağlayan kartı aradan çıkartır, tuş-ledler-pil şeklinde bir devre kurarsınız; basarsınız açılır, basarsınız kapanır.

Uzun süreli basmayı denedin mi bunun için? Yapmışlardır bu özelliği diye düşünüyorum, umuyorum.

Maalesef.

Mod atabileceğinizi sanmıyorum. Olsa olsa, içindeki o modları sağlayan kartı aradan çıkartır, tuş-ledler-pil şeklinde bir devre kurarsınız; basarsınız açılır, basarsınız kapanır.

Bu fener bende pek sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef.

Bu fener bende pek sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.
Yani içini görmek lazım, böyle işlerden anlayan biri yapabilir bir şekilde. Ama fener de küçükmüş, üzerinde çalışması zor. Hiç bu tür şeylerle uğraşmadıysanız boşa dağıtmayın bence feneri.

Mevcut devresine yazılım atılmaz ancak tek modlu driver'lardan(devre dediğimiz şeyin asıl adı) alınıp takılabilir ama zor ve mevcut fenerin fiyatına değmeyecek iş. İleride bir gün tek modlu fener için biraz daha para vermeye razıyım derseniz sofirn wurkkos markalarına, çok para vermeye razıyım derseniz de ülkemize sokması zor olsa da emisar acebeam ve zebralight markalarına bakmanızı önerebilirim. Ben de zamanında aynı şeyden muzdariptim ama ucuz yollu bir öneri bulamadım ve tek tıklamayla açılıp kapanan başka bir fener aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı