El konsolu almak mantıklı mı?

Hocam SUP'un oyun konsollunu alabilirsiniz TV'ye'de bağlanılabiliyor 400 TL civarı heves geçmesi için ideal

hocam o kadar yüksek birşey düşünmüyorum daha eski oyunlar için
şu tarz bişey bakıyorum twitter veya instagramda görmüştüm galiba çok hoşuma gitmişti

maselef hocam
Sizin attığınız linktekide güzeldir ama heves olduğu için bu kadar harcamanızı önermem en son bir kenara atıp pc ye geçilir

benim
benim için sorun yok hocam siz eğer bildiğiniz bi konsol varsa 5k civarlarına zorlarım bütçemi paradan yana sıkıntım yok

Steam Deck aldım ve şu ana kadar yaptığım en iyi şey diyebilirim size

Anbernic konsolları tavsiye ederim PS2’ye kadar oynatıyor çoğu modeli.

Hocam ben de el konsolu istiyorum ama en ucuzu ps portal şu an bana
Portal el konsolu felan değil kesinliklle parasını haketmiyor o fiyata kırık lite falan alın zaten aynı işlevi görebiliyor remote play yapar oynarsınız 5 oyunlarını.

Veya tablette remote play kurup oynasak aynı şey.

Portal yerine kırık vita alın 4-5 civarına daha çok eğlenirsiniz ama dediğim gibi şu an en mantıklılar ya kırık switch ya da deck özel oyun olarak switch rakipsiz kırık olduğu içinde ek masraf yok deck ise güzel kütüphaneniz varsa bambaşka ayrıca emulatör desteği oldukça iyi.

Rog ally x de çok iyi bence.Tüm oyunları oynatıyo.Tabi parası da iyi.

Kırık vitanın içine emülatör kurulabiliyor sanırım. Gayet güçlü cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…