El konsolu almak mantıklı mı?

Hocam ben retro eski oyunlar için el konsolu almak istiyorum o tarz oyunlar için bilgisayarım zaten var kafa dağıtmak ve yastıkları yatağa atıp uzanarak o oyunları oynamak istiyorum

Sonunda demek istediğimi anlayan biri

Hocam SUP'un oyun konsollunu alabilirsiniz TV'ye'de bağlanılabiliyor 400 TL civarı heves geçmesi için ideal

hocam o kadar yüksek birşey düşünmüyorum daha eski oyunlar için
şu tarz bişey bakıyorum twitter veya instagramda görmüştüm galiba çok hoşuma gitmişti

maselef hocam
Sizin attığınız linktekide güzeldir ama heves olduğu için bu kadar harcamanızı önermem en son bir kenara atıp pc ye geçilir

benim
Hocam SUP'un oyun konsollunu alabilirsiniz TV'ye'de bağlanılabiliyor 400 TL civarı heves geçmesi için ideal

Sizin attığınız linktekide güzeldir ama heves olduğu için bu kadar harcamanızı önermem en son bir kenara atıp pc ye geçilir
benim için sorun yok hocam siz eğer bildiğiniz bi konsol varsa 5k civarlarına zorlarım bütçemi paradan yana sıkıntım yok

Selamlar, bu eski Mario, Zelda, Sonic vb. gibi serilerin bütün oyunlarını oynatan bir el konsolu görmüştüm içinde bir sürü emülatör var bu sayede bütün hepsini tek cihazdan oynayabiliyorsunuz.
Bu tarz bir konsol almak mantıklı mı kullananlar varsa önerdikleri bir cihaz var mı PC üzerinden aynı zevki vereceğini düşünmüyorum ondan böyle bir yola giriştim.
Teşekkürler.
Anbernic konsolları tavsiye ederim PS2’ye kadar oynatıyor çoğu modeli.

Veya tablette remote play kurup oynasak aynı şey.

Portal yerine kırık vita alın 4-5 civarına daha çok eğlenirsiniz ama dediğim gibi şu an en mantıklılar ya kırık switch ya da deck özel oyun olarak switch rakipsiz kırık olduğu içinde ek masraf yok deck ise güzel kütüphaneniz varsa bambaşka ayrıca emulatör desteği oldukça iyi.

Portal yerine kırık vita alın 4-5 civarına daha çok eğlenirsiniz ama dediğim gibi şu an en mantıklılar ya kırık switch ya da deck özel oyun olarak switch rakipsiz kırık olduğu içinde ek masraf yok deck ise güzel kütüphaneniz varsa bambaşka ayrıca emulatör desteği oldukça iyi.
Rog ally x de çok iyi bence.Tüm oyunları oynatıyo.Tabi parası da iyi.

Kırık vitanın içine emülatör kurulabiliyor sanırım. Gayet güçlü cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı