El konsolu önerisi

Deck 2 bunca yaklaşmışken bu derece yatırım yapmayın diye diyorum hocam aslında switch 2 de beklenebilir bir iki haftaya ithalatçı fiyatları 25 bandına iner oldukça güçlü bir cihaz.

Saydığınız cihazlar içinde sadece Nintendo Switch Oled'i kullandım ve halihazırda kullanıyorum. Eğer Nintendo özel oyunları ve indie oyunlar ilginizi çekmiyorsa bu konsola hiç bakmayın. Büyük yapımlardan sadece Vampyr'i denedim ve performans rezaletti. Kafanızda PC oyunlarını, büyük bütçeli oyunları Switch üzerinde oynamak varsa büyük hayal kırıklığı yaşatır. Kendi oyunları ise son derece yenilikçi ve içine çeken bir yapıda. Ben de konsol ve PC'den sıkıldığım için tercih ettim ve bu kararımdan memnunum. Fakat oyun türleri, tarzları herkese uygun olmayabilir. Ben aradıklarımı bu konsolda buldum diyebilirim.

Arkadaşlar 15k’ya 5 taksit 256gb lcd steam deck aldım. %100 pil sağlığında ve diski 46 saat çalışmış. 1.5tb da yazma/okuma miktarı var. Sanırım az kullanılmış bir ürün. Tüm kutu içeriği ve $25’lik kılıf hediyesi ile aldım.

En güzelini yapmışsınız hocam bende Legion GO Steam versiyonunu bekliyorum biraz yaygınlaşınca güle güle kullanın :)
Dediğim gibi yanina 10-11k ya kırık bir switch OLED alsanız harika olur emulasyon var ama bazı oyunlarda aynı performansı vermiyor ne yazık ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı