El konsolu önerisi

Yok be estağfurullah ama bir değerlendirsin bence eski toprak yeniden iyidir sözü der büyüklerimiz 😄😄😄

Ya bence de iş eğer zevk almaksa ben hiç şaka yapmıyorum PS Vita alır geçerim. Artık o kadar ciddi oyun oynuyoruz ki her şeyin en iyisi olmak zorunda gibi geliyor. En iyi ekran kartı en iyi işlemci en iyi grafik, tamam bunlar da olsun da artık zevk almayı unuttuk.

Ya bence de iş eğer zevk almaksa ben hiç şaka yapmıyorum PS Vita alır geçerim. Artık o kadar ciddi oyun oynuyoruz ki her şeyin en iyisi olmak zorunda gibi geliyor. En iyi ekran kartı en iyi işlemci en iyi grafik, tamam bunlar da olsun da artık zevk almayı unuttuk.

Bu el konsolları aslında bir hobi gereksiz gerçekten gereksiz bak yalan olmasın ben 2023 de sistem topladım 0'dan RX 6700 XTli 2K monitör lü o dönem Technopat da o ekran kartından başka öneri yoktu değdi mi evet hala oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum 2 k da müthiş bir kart zaten ama cidden oynadım oyun çok değildir insan amacına ulaşınca fazla oynayası gelmiyor eskiden GTX 1050'li laptopum vardı onda 2 GB ekran kartı vardı hayal et ben oyunları mesela RDR2'yi 30 FPS oynadım bu gereksiz deme muhabbetine gelelim PC zaten konsolun içindekileri kapsiyor PS5 de kısmen bu konsol işi işte ek uğraş güzel mi beni de içine çekiyor doğrusu ama ROG Ally iyi olmasına rağmen ben şahsen nintendom olsun isterdim el konsolu dedimmi aklıma Nintendo geliyor fazla özellik içermesine gerek yok zaten PC var bu ek heves için alınan bir şey.

Bu el konsolları aslında bir hobi gereksiz gerçekten gereksiz bak yalan olmasın ben 2023 de sistem topladım 0'dan RX 6700 xtli 2K monitör lü o dönem Technopat da o ekran kartından başka öneri yoktu değdi mi evet hala oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum 2 k da müthiş bir kart zaten ama cidden oynadım oyun çok değildir insan amacına ulaşınca fazla oynayası gelmiyor eskiden GTX 1050'li laptopum vardı onda 2 GB ekran kartı vardı hayal et ben oyunları mesela RDR2'yi 30 FPS oynadım bu gereksiz deme muhabbetine gelelim PC zaten konsolun içindekileri kapsiyor PS5 de kısmen bu konsol işi işte ek uğraş güzel mi beni de içine çekiyor doğrusu ama ROG Ally iyi olmasına rağmen ben şahsen nintendom olsun isterdim el konsolu dedimmi aklıma Nintendo geliyor fazla özellik içermesine gerek yok zaten PC var bu ek heves için alınan bir şey.

Katılıyorum. Ben de switch 2 kovalıyorum fakat oyun fiyatları çok can yakıyor, 5-6 oyun alsan konsol fiyatına geliyor neredeyse.

Katılıyorum. Ben de switch 2 kovalıyorum fakat oyun fiyatları çok can yakıyor, 5-6 oyun alsan konsol fiyatına geliyor neredeyse.

Switch 2 tek başına 36 bin yeterince pahalı zaten ama bir de üstüne üstlük oyunları da pahalı ama göze hoş gelen her zaman el konsoluysa Nintendo dur bence PS5 de artık eskide kaldı günümüz de tercih sıklığı fazla olsa da bana göre öyle ismi var diye alınıyor.

Halihazırda PS ve PC oyunlarını oynama imkanın gayet de mümkün Legion GO veya ROG Ally gibi konsollara bulaşmaman gerektiğini düşünüyorum çünkü o platformda ki oyunları istediğin gibi oynayabiliyorsun, bunun yerine Nintendo almak daha makul gibi sonuçta platform farkından dolayı yeni oyunlar vs daha ilgi çekici olacaktır, hangisini alman gerektiği konusunda diyebileceğim çok bir şey yok paran varsa OLED yoksa Lite al ikisi arasında 4-5k gibi fark var bir de çip taktırırsın bütün oyunları ücretsiz oynarsın şahsi fikrim.

Hocam şahsen Nintendo'ya hiç sıcak bakamıyorum.

Bilmiyorum sadece hoşuma gitmiyor pek bir de bence hak ettiğinden bir tık daha pahalı.

Hocam fiyatı 12-13K bandında olan bir cihaz çip takarsanız 15k bandına geliyor yüzlerce exclusive oyun ile birlikte gayet de ikna edici olması lazım bence, donanım olarak güçsüz olsa da oyun kalitesi ve optimizasyon ile bu sorunu bence çözüyor. Bu fiyatlara hangi konsol alınabilir ki onu da geçtim zaten bu fiyatlardaki konsollarda bu oyunları oynayabileceğiniz başka konsol yok.

Hocam beni switch 2 etkilemişti hani switch 1'den emin değilim keza alsam bile benim el konsolunda ki ilk amacım hani halihazırda olan oyunlarımı oynarım falandı switch vesaire alsam yeni oyunlar falan onlarda masraf (korsana çok sıcak bakamıyorum ama şey demek değil bu korsan şöyle böyle beni alakadar etmez durumu olmayan korsana başvurabilir tabii ki hakkıdır) o yüzden pek sıcak bakmıyorum demiştim ama benim de switch küçüklüğümden beridir merak ettiğim bir cihaz olmuştur hep.

Hocam fiyatı 12-13K bandında olan bir cihaz çip takarsanız 15k bandına geliyor yüzlerce exclusive oyun ile birlikte gayet de ikna edici olması lazım bence, donanım olarak güçsüz olsa da oyun kalitesi ve optimizasyon ile bu sorunu bence çözüyor. Bu fiyatlara hangi konsol alınabilir ki onu da geçtim zaten bu fiyatlardaki konsollarda bu oyunları oynayabileceğiniz başka konsol yok.

Hocam beni switch 2 etkilemişti hani switch 1'den emin değilim keza alsam bile benim el konsolunda ki ilk amacım hani halihazırda olan oyunlarımı oynarım falandı switch vesaire alsam yeni oyunlar falan onlarda masraf (korsana çok sıcak bakamıyorum ama şey demek değil bu korsan şöyle böyle beni alakadar etmez durumu olmayan korsana başvurabilir tabii ki hakkıdır) o yüzden pek sıcak bakmıyorum demiştim ama benim de switch küçüklüğümden beridir merak ettiğim bir cihaz olmuştur hep.

Bir de hani her şeye ayrı bir para isteniyor ve çok ucuzda değil bu istediği meblağlar o yüzden de biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı