El ve ayak yapımiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yılanların elleri ve ayakları bedeni oluyor o vakit. Hem yürüyor hemde avını bedeni ile boğuyor.

Bu eleman şunun çok güzel bir örneği değil mi sence de @BERWAR
Çok aradın mı bu zırvayı ordinaryus profesör kardeşim benim. Acaba 'Türkiye'nin' hangi köşesindeki mükemmel üniversiteden ve bölümden mezun oldun. Ama bak Ankaradasın gel sana bir kahve ısmarlayayım. Hacettepe Beytepe Kampüsü'ne beklerim seni. Engin bilgilerinden faydalanmama izin verirsen tabii ki.

Hacettepe'yi kazanınca kendini bir şey zanneden çok bilge arkadaşım, burası diploma savaşlarının yeri değil. 3 4 seferdir 'eğitim seviyen belli' tarzı konuşmanı gülerek okuyorum çünkü komik derecede itici oluyorsun.

Hadi @BERWAR bunu cevapla? (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kapışır bak bu ikisi.
@Ruh Adam Tamam dostum hayat okulundan mezun olunca şu bahsettiğim İngilizce makaleleri sular seller gibi okuyup burada insanları aydınlatırsınız. Ne farkınız var şimdi? Kör cahil olmadığını savunan adamlardan? Bilim dünyasının içindeki hiçbir adam hele bu konuda bu kadar emin konuşmaz. Evrim vardır dersin. Tamamım. Ama Darwin'in evrim teorisi yasalaşmıştır dersen orada dur derler adama. Aslında çoğunluk ciddiye alıp cevap vermez. Ben cevap veriyorum. Güzelce anlatıyorum bak arkadaşım böyle değil diyerek. Siz başka şeylerin peşindesiniz. Ben mi cahil oldum bu durumda ya da ukala?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de üniversite yoktur cümlesinin birebir karşılığı bu arkadaşımız işte. Güya Hacettepe gibi iyi bir "üniversitede" okuyor ama bilim hakkında yazdığı şeylere bak. Korkunç. @Ruh Adam @Silinen üye Arkadaşım bak bilim hakkında bildiğin şeyler doğru bilgiler değil. BERWAR isimli arkadaşımız, senin nerelerde yanlış olduğunu çok güzel açıklamış yukarıda. Bizim takıldığımız şey yanlış bildiğin halde inanılmaz kendinden emin bir şekilde yanlış düşüncelerini savunman.

Son düzenleme:
İnsanları Evrilten Allahtır gibi ilginç bir bakış açım var. Evet linç yiyeceğimi bilerek bunu yazıyorum fakat bunu paylaşarak insanlara farklı bakış açılarının olduğunu göstermek istiyorum.

Türkiye'de üniversite yoktur cümlesinin birebir karşılığı bu arkadaşımız işte. Güya Hacettepe gibi iyi bir "üniversitede" okuyor ama bilim hakkında yazdığı şeylere bak. Korkunç. @Ruh Adam
Tamam kardeşim tamam. Darwin'in evrim teorisi yasalaşmıştır. Peki cehaletimden dolayı kusura bakma haklısın. Bunu bilim dünyasına bir an önce duyurmalısınız. Rica ediyorum. Hatta bunu yaparsan büyük ihtimalle Stockholm'e bir davet alacaksın. Nobel Fisyoloji Ödülü için.
Bu bir fikirdir dostum saygı duymayan insanlar ise cahildir. Dünyaca ünlü ve ağır katolik olan nice biyolog var. Sen fikrini söylüyorsun yukarıdaki arkadaşlar gibi varoluştan itibaren her şeye şahit olmuş edalarıyla gezmiyorsun.

Arkadaşım bak bilim hakkında bildiğin şeyler doğru bilgiler değil. @BERWAR isimli arkadaşımız, senin nerelerde yanlış olduğunu çok güzel açıklamış yukarıda. Bizim takıldığımız şey yanlış bildiğin halde inanılmaz kendinden emin bir şekilde düşüncelerini savunman. Ayrıca bilimde yasa diye bir şey yoktur. Bilim dünyasında teorinin ne anlama geldiğini de açıklamış yukarıda BERWAR sana lütfen onu da oku. Evrim Teorisi ile ilgili bilgiler için şu video çok yararlı olacaktır:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilim senin 'bence' diyebileceğin bir şey değil.
Bunu kendin için kullan, senin inanıp inanmamanla bilim değişmiyor.

Bunun farkında olman güzel o zaman neyin tartışmasını yapıyorsun. Darwin'in düşüncesi çökmedi sadece eksik olan kısımlar vardi normal olarak onlarda giderildi.

Sen kalkıp teoriden için kesinleşmiş bir bilgidir dersen yanılırsın. Kanıtlanmış olsa zaten teori değil yasa olurdu.
Yukarıda da yazdım, yine yaziyorum. Hiçbir teori kanitlaninca yasa olmaz. Evrimde kanitlanmiştir. Teorinin ne demek olduğunu git öğren sonra konuş. Teori ve yasanin ne demek olduğunu bilmeden konuşma. Karşılaştırma yapmaya merakliysan teoriler kanunlardan da daha üstündür. Kanunların bilgi verme konusunda yoksundur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…