El yapımı direksiyon seti nasıl yapılır?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Belki gülersiniz ama bütçem 500 kağıt falan... Biraz imkansız gibi ama o kadar istiyorum ki anlatamam. Hani bir şekilde internetten el yapımı yapmak için en en ucuz parçaları bulup 500'e kapatmam mümkün mü? Bu arada konuyla alakalı hiçbir bilgim yok, hangi parçalarla yapılır nasıl yapılır parça fiyatları nedir? Bilir kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Belki gülersiniz ama bütçem 500 kağıt falan... Biraz imkansız gibi ama o kadar istiyorum ki anlatamam. Hani bir şekilde internetten el yapımı yapmak için en en ucuz parçaları bulup 500'e kapatmam mümkün mü? Bu arada konuyla alakalı hiçbir bilgim yok, hangi parçalarla yapılır nasıl yapılır parça fiyatları nedir? Bilir kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Hocam üzerine 150 kağıt koyup şunu alabilirsiniz.

Tıkla görürsün seti

Yok hocam, İlge İpek güzel setler yapıyordu fakat bazı parçaların kendisi o fiyatlarda. Sağlam malzemelerle mouse ile çalışan basit bir set yapılabilir.

Aslında bütçem var şuan fakat babam böyle şeylere değmez dediği için fazla para veremiyorum maalesef.
Yok hocam, İlge İpek güzel setler yapıyordu fakat bazı parçaların kendisi o fiyatlarda. Sağlam malzemelerle mouse ile çalışan basit bir set yapılabilir.
Nasıl yapabilirim hocam?

Hocam üzerine 150 kağıt koyup şunu alabilirsiniz.

Tıkla görürsün seti
Bu biraz küçük hocam😅

2021 yılında bile kendi yaptığı set için 500₺ harcamıştı bu arkadaş. Şu an zordur diye düşünüyorum.

Şu an bende buna benzer bir direksiyon yapıyorum. Bu direksiyondan daha düşük bir güce sahip ve 0'dan parça alınırsa 1.5k ya yakın para gidiyor.(tamamladığım zaman konu açacağım)
Bu şekilde potansiyometreli bir set yapabilirsiniz. 3D parçalar 100TL civarı tutar, kasa yapabilirseniz güzel bir direksiyon olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu direksiyon da diğerine göre biraz maliyetli olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı