El yayı önerisi

İşe yaradı mı?

Düzenli kullandım da evet işe yaradı. Ama atıyorum sağ kol 150 kere sıkacaksınız ya da daha fazla onu içinden saymak güzel değil bana göre. Newstore markalı link atmışsınız bir de onda kendisi bastığınız kadar sayıyor eğer yorumları vs. iyiyse onu da alabilirsiniz.

Onun yorumlar fena değil ancak 60 kg değil 35 civarı olduğunu söylemiş bir kişi güzel gözüktü gözüme.

Delta 5-60 iyi mi o zaman?

El yayının etkisini gördünüz mü?

Ben Decathlon'dan 8-40 kg almıştım 80 liraya 1 ay boyunca ön kollarım ağrıdan kopacak dereceye gelene kadar bastım 1 ayın sonunda bilek güreşlerinde yenemediğim arkadaşlarımı yenmeye başladım.

Ben Decathlon'dan 8-40 kg almıştım 80 liraya 1 ay boyunca ön kollarım ağrıdan kopacak dereceye gelene kadar bastım 1 ayın sonunda bilek güreşlerinde yenemediğim arkadaşlarımı yenmeye başladım.
Görüntü olarak değişim oldu mu?

Zaten şimdi almayacağım 5 kg dumbbell var onunla antrenman yapacağım ama el yayı sanki pump için güzel gibi çalıştırmak için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…