El yayı önerisi

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Normalde düz arıyorum ama metaller çok pahalı. Bende bunu almayı düşünüyorum;

Bu veya bu;

5-60kg arası ayarlanabilir olması cezbediyor. Evdeyken oturduğum yerde bileklerim güçlensin diye almak istiyorum. 2. olan daha ucuz. 2. olana daha yakınım.

Ayrıca kullananlar siz nasıl bir fark gördünüz?

Normalde düz arıyorum ama metaller çok pahalı. Bende bunu almayı düşünüyorum;

5-60kg arası ayarlanabilir olması cezbediyor. Evdeyken oturduğum yerde bileklerim güçlensin diye almak istiyorum.

Ayrıca kullananlar siz nasıl bir fark gördünüz?
Ben yanlış farketmediysem damarım 1-2 hafta içinde belirginleşti.

Dediğiniz gibi ayarlanabilir el yayları çoğu yerde var. Sizin seçtiğinizde iyi.

El yayından anlamam hocam ama ayarlanabilir ve bence 100kg olanlardan almanızı tavsiye ederim.
100 kg olanlar bana pek güven vermedi açıkçası. Zaten çok fazla piyasada da yok o sayılardaki el yayları.

Olan bir tane uygun fiyatlı olan model;

2 değerlendirmede 3 yıldız pek güven vermedi. 5/60 olanlardan alacağım gibi.

Ben yanlış farketmediysem damarım 1-2 hafta içinde belirginleşti.

Dediğiniz gibi ayarlanabilir el yayları çoğu yerde var. Sizin seçtiğinizde iyi.
Yeni bir link daha ekledim hocam. Birinci olanı mı almalıyım ikinci olanı mı? İkisini de alacak param var ama ikinci daha ucuz. Fakat almışken basit de olsa kaliteli olsun diyorum. Ne diyorsunuz? Hangisi sizce?

100 kg olanlar bana pek güven vermedi açıkçası. Zaten çok fazla piyasada da yok o sayılardaki el yayları.

Olan bir tane uygun fiyatlı olan model;

2 değerlendirmede 3 yıldız pek güven vermedi. 5/60 olanlardan alacağım gibi.

Yeni bir link daha ekledim hocam. Birinci olanı mı almalıyım ikinci olanı mı? İkisini de alacak param var ama ikinci daha ucuz. Fakat almışken basit de olsa kaliteli olsun diyorum. Ne diyorsunuz? Hangisi sizce?
İkincisi daha iyi. Ama 200-300 TL çıkarak kat kat daha kaliteli bir şey de alabilirsiniz. valkyrie 5-165kg Profesyonel El Bilek Ve Kol Güçlendirici Kavrama Egzersiz Aleti Ayarlanabilir El Ya Fiyatı, Yorumları - Trendyol

O kadar çıkabilecek durumum yok hocam maalesef. Daha sonra bu aldığım hafif gelmeye başlayınca alırım böyle bir şey. Ama şuan için zor hocam. Para biriktirmem lazım.
Ozaman 2.yi almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı