Size şimdi bütün repackcileri özetleyeyim.
1-) r. G mechanics. Bu grup unpackingleri çok hızlı yapar. Repackleri başarılıdır. Ancak orijinal sitesi tapochek.net idir. Ve site çok karışık. 2012 ve eski oyunları yerli sitelerden inderseniz de bir şey olmaz.
2-) dodi-repack. Bu grup şu anki en iyi ve sağlam olan repackleri paylaşan sitedir. Gayet başarılı.
3-) FitGirl-repack. Bu grubun orijinal sitesini zor ayırt edersiniz. Ama bulamadığınız oyunlar burada olabiliyor veya sorunsuz unpacking yapabiliyor. En büyük kusuru unpackingi çok uzun sürmesidir :/
4-) elamigos. Bu sitenin de bir zararı yoktur. Güvenilirdir diğerleri gibi. Ama paylaştığı oyunların Torrent linki kırıksa, RAR dosyalarını part part indirmeniz gerekir. Tek kusuru bu. Ama asla bir hata ile karşılaşmadım.
5-) steamunlocked. Deneyimlemedim ama çok övüyorlar. Yine de indirdiğinizi taratın.
Dip not: Nereden indirirseniz indirin, indirdiğiniz oyunu malwarebytse+Kaspersky ile taratın. Önleminizi alın. Benim 1 numaram her zaman dodidir. Daha bugün CoD Cold War indirdim. 200GB'dan 78 GB yapmışlar repacki. Unpacking de 200GB oluyor tabii ki.