Elamigos güvenli mi?

Hocam teşekkür ederim ama maalesef dodi repackde NBA2K14 yok veya ben göremedim onun alternatifi başka ne onerebilirsiniz?
Elamigos, Fit-Girl ve steamunlocked öneririm.

Sonu unlocked olan tüm siteler (steamunlocked, gogunlocked vb.) Güvenilir değildir Reddit'te megathreadsler var biraz araştırıp bulabilirsiniz. Size önerim ilk dodi olacaktır çünkü hem dosya boyutu az ve kurulumu hızlı 2. önereceğim ise FitGirl buradan indireceğiniz dosyalar dodiye göre daha az yer kaplar fakat kurulumu daha uzun sürer ve bazı zamanlar (ben yaklaşık 10 oyun indirmişimdir 4-5 tanesinde sorun yaşadım) hata verir ilerlemez, error verir.

Sonu unlocked olan tüm siteler (steamunlocked, gogunlocked vb.) Güvenilir değildir Reddit'te megathreadsler var biraz araştırıp bulabilirsiniz. Size önerim ilk dodi olacaktır çünkü hem dosya boyutu az ve kurulumu hızlı 2. önereceğim ise FitGirl buradan indireceğiniz dosyalar dodiye göre daha az yer kaplar fakat kurulumu daha uzun sürer ve bazı zamanlar (ben yaklaşık 10 oyun indirmişimdir 4-5 tanesinde sorun yaşadım) hata verir ilerlemez, error verir.
Güzel aciklamissiniz size bir sorum var. Mesela dodi gitti xxx diye adamın kırdığı oyunu repackledi. Ama adamın oyunu virüslü. Şimdi dodiden indirince ne olur? Dosya virüslü mu yoksa dodi temizliyor mu yoksa onu deg başka mi aliyor ne yapıyor? Sadece dodi değil fitgirl de var sadece örnek isim verdim.

Güzel aciklamissiniz size bir sorum var. Mesela dodi gitti XXX diye adamın kırdığı oyunu repackledi. Ama adamın oyunu virüslü. Şimdi dodiden indirince ne olur? Dosya virüslü mu yoksa dodi temizliyor mu yoksa onu deg başka mi aliyor ne yapıyor? Sadece dodi değil FitGirl de var sadece örnek isim verdim.

Dodi ve FitGirl güvenilir crackerlardan alıyor oyunlarını öyle repacklıyor içiniz rahat olsun yani. Ha yine de şüphelisin diyelim sağlam antivirüs programlarıyla tarayabilirsin. Zaten genel olarak oyunu cracklayan kişiler değil crackli oyunu alıp paylaşan sahte siteler/insanlar içine virüs koyuyor. FitGirl'in repacklarında false positive çıkabilir diyenler de var fakat ben daha rastlamadım yine de araştırmakta fayda var.

Dodi ve FitGirl güvenilir crackerlardan alıyor oyunlarını öyle repacklıyor içiniz rahat olsun yani. Ha yine de şüphelisin diyelim sağlam antivirüs programlarıyla tarayabilirsin. Zaten genel olarak oyunu cracklayan kişiler değil crackli oyunu alıp paylaşan sahte siteler/insanlar içine virüs koyuyor. FitGirl'in repacklarında false positive çıkabilir diyenler de var fakat ben daha rastlamadım yine de araştırmakta fayda var.
Dodi'den Skidrow'a ait The Amazing Spiderman 1 indirdim. Buddha dll dosyası çıktı. Malwarebytes ile Kaspersky tarattım. Kapersky temiz öbürü dll'yi virüs buldu. DLL'yi virüstotale atınca 20 ye yakın uyarı çıktı. Bende sildim oyunu. Portal 1'de de bu olay olmustu. Onun dışında digerleri temizdi. Ama yinede en sağlam olanlar bunların 2 si dediğiniz gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı