Hocam valla bakmanız için video atabilirim veya arkadaşın kanal linki uygun olur mu?Ekran görüntüsü akıllı saatten alınma sanırım, büyümüyor.
Hepsiburada gibi sitelerde görsel ile ürün arama vardı sanırım bir şansını deneyebilirsin.
Vidalı olması şart değil kırmızı renk hoşuma gidiyor ama olursa güzel olur.Hocam baktım fakat aradığınız fiyata bulamadım. Vidalı ve kırmızı olması şart mı?
Videoyu atman iyi olabilir, ürün daha görünür olur belki ürünü birebir bilen bir arkadaş çıkabilir.Hocam valla bakmanız için video atabilirim veya arkadaşın kanal linki uygun olur mu?
Hocam aliexpress'teki olanı beğendim bisikletime olur mu sizce ?Hocam bütçeniz biraz kısıtlı AliExpress'e bakmanızı öneririm. Renk şart değil derseniz farklı şeyler de atabilirim. Silikon elcik almanız sizin için iyi olur.![]()
1.02AU $ 85% OFF|ROCKBROS bisiklet sapları MTB silikon Mtb manşetleri gidon sapları Anti skid şok emici yumuşak sapları bisikletleri bisiklet gidon|Bisiklet Sapları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.