Eldeki sistem satılıp yeni sistem alınmalı mı?

yafes00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben kasa almıştım bilgisayarcıdan, içerisinde RTX 2060 mevcuttu, 14 liraya aldım ama bilgisayarı kullanmaya başladıktan 6-8 ay sonra baktığımda RTX 2060 10 liradan aşağı yok, bunun sebebi nedir? Ve yeni kasa almak istiyorum bilgisayarcıdan mı alırsam daha ucuz ve kaliteli olur yoksa internetten mi yoksa Vatan'dan mı? Elimdeki kasayı da satmak istiyorum parça parça mı satayım ve nereye satmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü elinizdeki kart eski bir kart. Yanlış bilmiyorsam 2020 yılında çıkış yaptı. Üretimi durduğu için de sıfır fiyatları garip. Yükseltme yapılabilir ama oynadığın oyunlara bağlı biraz. Valo cs gibi oyunlar oynuyorsan gereksiz bir harcama olur. Diğer parçaları da yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz
Yeni kasa alacaksan 7500f ve rtx 4060 sistemler 25k bandında bulunabiliyor. Onları alabilirsin. İnternetten hazır sistem almak şu an daha mantıklı

Bilgisayarcıdan büyük ihtimal ederinin üzerinde fiyatlarda alırsınız malzemeyi. İnternetten araştırıp almanız daha iyi. Satma konusunda bilgisayarı hem tüm haliyle ilana çıkartın satılmazsa parçalara ayırıp satarsınız.

ekran kartım rx 6600 çok ısınma yapıyor sadece Euro Truck Simulator 2 giriyorum bilgisayar kapanıyor git gide daha kötü hale geldi galiba sıcaklar başladığı için, macununu ve temizliği daha 2 hafta önce yaptım. Bu yüzden satıp yenisini almayı düşünüyordum fakat sıvı soğutma alırsam düzelir mi acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı