Elden Ring 1000 TL'ye değer mi?

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring'i almayı düşünüyorum ama 1000 TL eder mi? Combatı falan nasıl? Bu türde Sekiro'yu oynayacaktım ama vakit bulamayıp ara verdim. Ama ilk 40 dakikadan combat çok zevkli geldi. Elden Ring'de bu zevk alabilir miyim?

Elden Ring'den Sekiro gibi bir combat bekliyorsan uzak dur. Seni çok daha yavaş ama oturaklı bir combat karşılayacak çünkü. Sekiro onun aksine çok daha hızlı.

Elden Ring'i almayı düşünüyorum ama 1000 TL eder mi? Combatı falan nasıl? Bu türde Sekiro'yu oynayacaktım ama vakit bulamayıp ara verdim. Ama ilk 40 dakikadan combat çok zevkli geldi. Elden Ring'de bu zevk alabilir miyim?

Güzel oyun sarıyor ben indirimde aldım 500 TL mi neydi öyle bir şeydi ama bin TL fazla.

Elden Ring' in içinden 15 tane Sekiro çıkar. (Kombat açısından söylüyorum.) Sekiro' nun kombatları tek düze iken Elden Ringte istediğiniz şekilde buildler yapabilirsiniz. Ben pahalı değilken oynadım ancak 1000 TL verilir mi verilmez mi size kalmış. 1000 liralık oyun mu? Günümüz için 2000 liralık bir oyun.

Sekiro Full combat sanırsam. Elden Ring Açık dünya + Souls oyunu. Aşırı güzel oyun fakat indirimi bekleyin bence hocam. Bütçeniz kısıtlıysa bekleyin varsa alın pişman olmanız sıfır böyle bir oyundan. 1000 lira bence hiçbir oyuna verilmez fakat her AAA oyun 500 aşağısı çıkmıyor artık. Ya 1-2 yıl bekleyeceksiniz ya da pahalıdan alıp oynayacaksınız. Paranız varsa piyasadaki bence en kaliteli oyunlardandır. Rakipleri GoW ragnarök, RDR2 falan.

Hocam bana göre hiçbir oyun 1000 TL'ye değmez size kalmış bir durum bir oyuna 1000 TL değer verebilecekseniz o oyunlardan biri olabilir Elden Ring güzel oyundur.

Sekiro Full combat sanırsam. Elden Ring açık dünya + souls oyunu. Aşırı güzel oyun fakat indirimi bekleyin bence hocam. Bütçeniz kısıtlıysa bekleyin varsa alın pişman olmanız sıfır böyle bir oyundan. 1000 lira bence hiçbir oyuna verilmez fakat her AAA oyun 500 aşağısı çıkmıyor artık. Ya 1-2 yıl bekleyeceksiniz ya da pahalıdan alıp oynayacaksınız. Paranız varsa piyasadaki bence en kaliteli oyunlardandır. Rakipleri GoW ragnarök, RDR2 falan.

1 2 seneye oyun 3000 olmazsa iyidir hocam😅 zan gelir diye korkuyorum o yüzden almak istiyorum. Dediğiniz gibi bir oyun ne olursa olsun 1000 lira olmamalı ama oluyor bu normalleşti saçma bir şekilde.

Hocam bana göre hiçbir oyun 1000 TL'ye değmez size kalmış bir durum bir oyuna 1000 TL değer verebilecekseniz o oyunlardan biri olabilir Elden Ring güzel oyundur.

1000 TL'den başka bir yol yokki maalesef🙁☹️

Elden Ring'den Sekiro gibi bir combat bekliyorsan uzak dur. Seni çok daha yavaş ama oturaklı bir combat karşılayacak çünkü. Sekiro onun aksine çok daha hızlı.

Sekiro gibi bir şey beklemiyorum hocam. Ben videolarından çok etkilendim, işte böyle büyüyle kılıçları aktif kullanmak keşif hissi vs. combatın daha yavaş olacağını biliyorum zaten bu firmanın aksiyon oyunlarının sağlam olduğu söyleniyor hep.

1000TL bir oyuna vermek beni zorlayacak ama başka türlü oyun oynayamayacağım artık. AAA oyunlar 700, 800, 1000 liraya geldi ve bu normalleşti maalesef.

Son düzenleme:
Piyasada fiyatını Elden Ring kadar hak eden başka bir yapım daha yok, içerik çeşitliliği ve tekrar oynanabilirlik bakımından yanına yaklaşabilecek oyun yok çünkü. Elden Ring alıp, bir kere oynayıp bitirip kenara koyabileceğin bir oyun değil, döndürüp tekrar tekrar oynarsın farklı buildler yaparak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı