Elden Ring 600 TL'ye değer mi?

Furkan_ylcn35

Yoctopat
Katılım
14 Şubat 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 600 TL'lik bir bütçem var ve Steam'den oyun almaya karar verdim. Elden Ring ve The Last of Us Part 1 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yalnız Daha önce hiç souls oyunu oynamadım Elden Ring ile başlamak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring herkese hitap eden bir oyun değil. The Last Of Us Part 1'nin çıkmasına sanırım daha var, önce Elden Ring'i alıp 1-2 saat oynayın, beğenmezseniz iade edersiniz.
 
Yaklaşık 600 TL'lik bir bütçem var ve Steam'den oyun almaya karar verdim. Elden Ring ve The Last of Us Part 1 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yalnız Daha önce hiç souls oyunu oynamadım Elden Ring ile başlamak istiyorum.
28 Mart'ta Last Of Us çıkıyor 1 ay var daha. Souls oyunlarını severseniz şans verilir. Souls oyunları zordur hiç oynamamışsınız.
 
Ben ilk defa bir oyunu aldıktan sonra acaba fiyatına değecek mi diye düşünmedim ve zevkle oynadım. Nays ile alırsan da 100 TL cashback var.
 
Elden Ring, -eğer oynayabilirsen- uzun, ve tekrarlı bir oynanış ömrü sunuyor. Tekrar tekrar başlayıp farklı classları deneyerek farklı şekilde oynayabilirsin. TLOU ise hikayesi çok iyi bir oyun. Eğer daha önce oynamadıysan düşünebilirsin. Ama eğer souls-like oynayabiliyorum, seviyorum dersen Elden Ring. Fiyat performans olarak bakarsan daha uzun saatler oynayabilirsin. Elden Ring geçen kış indiriminde 400 TL'ye düşmüştü. Ama şimdilerde çok zamlanıyor fiyatlar, yani bir gecenin sabahına kalktığında 1000 küsur TL'ye fırlayabilir. Dark Souls 3 900TL oldu mesela.
 
Bence hiçbir oyuna 600 TL vermek pek mantıklı bir iş değil, ancak sanırım artık o 600 TL lafını 1200'e çevireceğiz gibi gözüküyor. Şahsen ben 600 TL'yi bir oyuna verecek olsam Elden Ring'e verirdim.
 
Souls like oynayabilmekten çok o türün hitap etmesi lazım. Ben sıkıla sıkıla zar zor Bloodborne'ı bitirdim ve anladım ki ben Souls sevmiyorum. Elden Ring'de bir souls olduğuna göre o türü seviyorsanız alınır, sevmiyorsanız alınmaz. Açıkçası oyunun zorluğu bence bossların zorluğundan ziyade öldüğün zaman taa nerelerde doğman.
 
Souls oyunlarını seviyorsanız kesinlikle değer, artık 600 tl ne ki büyük bütçeli bir oyun için?

Düzenleme:
Özür dilerim acele davranıp konunun tamamını okumadan cevaplamışım.
Souls oyunlarını sevmeyenler bile Elden Ring ile bu türe ısındılar.
Korsan sürümünü demo gibi indirip deneyin bence. Korsan önermiyorum kesinlikle ama bu şekilde kullanmakta bir sorun görmüyorum. 600 tl verilecek, yüzlerce saat harcanacak bir oyunu deneyip almanız daha doğru olur.
 

Geri
Yukarı