Elden Ring alınır mı?

İlk oyun olarak önermem ama souls oyunlarına alışıp seversen kesinlikle al derim, oyun çok fazla içerik sunuyor.

Önerim sekiro ile başlamanız bu türe.Bende öyle başladım insanların dediğinin aksine beni fazla yormamıştı sekiro.

Önerim sekiro ile başlamanız bu türe.Bende öyle başladım insanların dediğinin aksine beni fazla yormamıştı sekiro.

Mümkünse hiç başlamasa daha iyi olur. Oyun oynamak insana zaten bir şey katmıyor ama bu kadar da psikolojik olarak insanı yoran bir başka seri de ben görmedim hiç. Tek mantık ölmek üzerine olan bir oyunun nasıl bu kadar büyük kitlesi var ona çok şaşırıyorum. Oyunun başka hiçbir özelliği yok. Ne grafik ne oynanış ne de hikaye olarak diğer RPG ya da JRPG'ler ile yarışacak seviye de değil ama sırf kayıt otomatik diye ve sırf her önüne gelen sana tek atıyor diye oyun popüler şaka gibi geliyor bana insanların oyun zevkleri.

Daha önce hiç souls oyunu oynamadım Elden Ring ile başlamak istiyorum 600 TL değer midir?
Hocam Souls oyunlarının belli bir sıralaması olduğunu düşünmüyorum. İstiyorsanız alabilirsiniz yani ben alırdım. Diğer oyunlarını oynamanıza gerek var evet, ama ilk başta onu oynarsanız da sıkıntı olmaz. Oyunları zor evet Dark Souls oyna ilk demek saçma oluyor.

Ben Direkt Sekiro ile başlamıştım ve Dark Souls oyunlarına nazaran daha zor olduğu söyleniyordu.

Ben almanızı öneririm ve fiyatına değiyor. Oyunu eğer severseniz baya bir süre oynarsınız bu arada.

Ben oyunu 300₺'den alan şanslı kesimdenim ancak 700₺'de olsa alırdım, ELDEN RING'in sunduğu içerik çeşitliliği başka hiçbir yapımda yok. Günümüz oyun fiyatlarının 1.200₺'lere kadar çıktığını düşünürsek ELDEN RING ucuz bile sayılır.

Çünkü istediğin zaman tekrar adım atıp "dur bir de şu buildi deniyim" diyebileceğin çok geniş bir oyun ELDEN RING. Ancak, oyunu geliştiren firmanın oyun çıkmadan önceki "önceki Soulslar kadar stresli değil, kolay yaptık biz bu oyunu" lafına inanıyorsanız almayın, çünkü oyun açık ara Souls külliyatının en zor oyunlarından biri. Sadece end-game içeriği bile kafayı yedirtir insana hiç kolay falan değil bu oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı