Elden Ring alınır mı?

Game pass'ten lies of p deneyin. Kontrol şeması elden ring ile birebir aynı. Elden ringe kıyasla daha kolay, daha çizgisel ve oldukça kaliteli bir oyun. From software souls diye bir tür getirdi piyasaya. Çok garip bir tür. Derin bir lore yaparlar ama anlatmak için uğraşmazlar. Hikaye sunumu rezalettir. Açık dünya inanilmaz zengindir ama bu zenginlik yaşayan bir açık dünya olarak algılanmasın. Dövüş kısmı çok çeşitli ve keyiflidir.

Lies of p severseniz elden ringi de çok büyük ihtimalle seversiniz
O kadar zamanı olmayacak indirim için.

O kadar zamanı olmayacak indirim için.
Elden ring her indirim döneminde bu fiyata düşüyor zaten. Yayıncı indirimi diye bir dönem çıkıyor from software oyunları indirime giriyor, birkaç ay önce oldu böyle bir dönem. Kış indirimi, bahar indirimi vs zaten yılda 4 kez oluyor. Şimdi almadı mı tüh ya bir daha asla alamayacak gibi bir durum yok. Hemen önümüzdeki ay alamaz belki ama birkaç ay sonra yine alır

Benim de ilk souls oyunum rehberlere bakıp seviye atlayıp güçlü başladım şu an 3. bosstayım ilkin sinirlenip silecektim ama rehber videolarına bakınca aşırı sevdim şu an oyun akıp gidiyor gerçekten her kuruşuna değer oyunmuş oyunun tuhaf bir yanı da o kadar keşfedilmeye hazır yer var ki sıkılmıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden ring her indirim döneminde bu fiyata düşüyor zaten. Yayıncı indirimi diye bir dönem çıkıyor from software oyunları indirime giriyor, birkaç ay önce oldu böyle bir dönem. Kış indirimi, bahar indirimi vs zaten yılda 4 kez oluyor. Şimdi almadı mı tüh ya bir daha asla alamayacak gibi bir durum yok. Hemen önümüzdeki ay alamaz belki ama birkaç ay sonra yine alır
%40'dan bahsediyoruz yayıncı indiriminde 20-25i görüyoruz. Elden Ring dibi görmüş durumda.

Oyunu şöyle düşünebilirsin eğer MMORPG oynadıysan eskiden ondaki gibi ilk önce küçük yaratıklarla level ve golden seed kasıp daha sonra bosslara girişebilirsin. MMO oyunlarında da levelin düşük ise boss kesemiyordun.

@NatsiRole yanlışım yoksa Steelrising Epic'te indirimde 55 lira falan önce ondan başlayın bence ilk souls için uygun (sen steelrising ile mi başladın dersen hayır ama çok olmadı bitireli). Ondan sonra eğer souls türünü severseniz Elden Ring geçin derim. Oyunu şahsen çok sevdim. Oyunun beğenilmeyen ve puan kaybettiği (optimizasyonu saymazsak) tek yanı Boss zorluğunun kolay-orta arası olması (ilk denemede Boss'u geçemezsen bile 2. ya da 3. denemede geçersin). Hikâyede fena değildi bence. Oyunun Bosslarının zorluğu artsa daha da güzel olur bence. Geçtiği zamanı çok güzel yansıtmış mekanlar olsun falan ayrıca ben Boss tasarımlarını ve saldırılarını çok beğendim. Oyuna bir güncelleme gelse zorluğu artsa oturur bir daha bitiririm şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı