Elden Ring alınır mı?

Souls oyunlarında düşman hareketlerini ezberlemek gerekiyor ama Metin2 ve benzeri MMO'larda böyle bir şey yok. İtemlerin ve levelin önemli. Souls oyunlarında ise hiç oyunu bilmeyen bir insana 500 level karakteri bile versen oyunun en başında herhangi bir mob tarafından öldürülebilir. Yani örnek ve kıyaslaman çok alakasız olmuş. Ben bu kadar hikaye açısından olsun ve oynanış açısından olsun oyuncuya hiçbir şey sunmayan öğretmeyen bir tür olan souls oyunlarını sevmiyorum. Hepsini oynadım hepsi birbirinden kötüydü.

En başta Souls oyunlarını çok yanlış eleştiriyorsunuz, insanların Souls oyunlarını sevmesinin sebebi ölmekten keyif almaları, mazoşist olmaları falan değil. Önce bu saçma düşünceyi aklından silmelisin, bu oyunları oynayan oyuncular gerçekten eğlendiği için oynuyorlar, çünkü onlar ölmenin bu oyunun bir parçası olduğunun farkındalar dolayısıyla normal olarak karşılıyorlar.

Ek olarak, piyasada Souls oynanış tokluğunun yanına yaklaşabilecek JRPG de yok, sen JRPG'lerde seni zerre zorlamayan renkli balçıklar kesmekten hoşlanıyor olabilirsin ancak bu; onları kaliteli bir iş yapmaz. DARK SOULS'larda diğer oyunlarda olmayan bağlantılı dünya dizaynları, kuşandığın zırha, silaha göre değişen, ağırlaşan veya hafifleyen karakter tokluğu, çok iyi düşünülmüş ve dizayn edilmiş bosslar ve arenalar, her boss için ayrı ayrı bestelenmiş orkestral başyapıtlar, keşfetmeye teşvik eden ve gizemlerle doldurulmuş bölüm dizaynı, başka hiçbir yapımda olmayan düşman, zırh ve silah çeşitliliği, harika sanat tasarımı var.

Kusura bakma dostum ama eleştirin çok zayıf. Dark Souls'un sana bir şey öğretmediğini düşünüyorsan bir de Monster Hunter serisine göz at derim.

Evet evet orasını anladım artık daha da yanından geçmem bu oyunun ben.

Konuya baktım hafiften birkaç tane fanboy gelmiş beğenmemişler yorumlarımı beyefendiler. Oyun olarak souls türünden nefret etmiyorum sadece sevmiyorum ama nefret ettiğim şey varsa souls like ile alakalı o da kitlesidir. Bu kadar kanser bir kitle olamaz. Elden Ring ile patlama yaptı bu tipler. Sadece belirli bir kitleye hitap edebilecek gelişmeye kapalı kendini tekrar eden bir oyun türünü dünyada ki en iyi oyun türü ilan ettiler resmen.

Kesinlikle alınır ve oynanır. Ayrıca sekiro daha zor ve bazen nereye gideceğini ne yapacağını tam olarak kestiremediğin, oyunun farklı sonlarına ulaşmak için yapılması gereken envai çeşit alengirli işi muhtemelen yapamayacağın bir oyun. Elden ring de hiç yoktan nereye gideceğin az çok belli. Bence elden ring ile başla sonra sekiro oyna. Ben ilk sekiro oynadım bitiremedim sonra elden ringi iki kez bitirdim daha sonra tekrar sekiroya dönüp öyle bitirdim.

Sevmiyorsun ama "hepsi birbirinden kötü" diyebiliyorsun, kendinle çelişiyorsun. Sevmeyen insan sevmedim der, hepsi birbirinden kötü demez. Sen sevmedin diye Dark Souls'lar veya ELDEN RING kötü bir oyun olmuyor yani ama sen kötü olduklarını iddia ediyorsun.

Souls kitlesi kanser bir kitle evet, ben de sevmiyorum bu kitleyi ancak senin yaptığın eleştiri çok yanlış. Bu yüzden bir Souls oyuncusunun karşı çıkması çok normal. Hatayı başkalarında arayıp fanboy damgası yapıştırmak yerine hatayı kendinde aramayı dene bence çünkü senin fikrin her zaman doğru olmayacak.

Evet hafife aldım almaz olaydım.
Hatan da bu işte, oyun ilk başta o düşmanla kapışmanı istemiyor ki sen kapışıyorsun. Oyun git biraz keşif yap, karakterini güçlendir ve sonra tekrar dön bu düşmana istiyor ancak lineer ilerlenen ve ne yapmanız gerektiğini size elle gösteren oyunlara çok alıştığınız için bunu fark etmiyorsunuz. Bu durum Elden Ring'e has bir durum değil, bu oyunlarda bir bölgede, bir düşmanda takılıyorsanız gidebileceğiniz daha kolay bölgeler aramalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…