Elden Ring alınır mı?

@333365 yarın bir gün fiyatı ütopik miktarlara çıkınca almadığım için pişman olmaktan korkuyorum aslında.
Fiyatı şu an günümüzdeki oyun fiyatlarına bakınca bana göre bedava böyle bir oyun için. Nays ile de ekstra %20 indirimle alabilirsiniz, kendinizi kaptırdıktan sonra devamı gelir.

Fiyatı ütopik miktarlara çıkacak, bu kaçınılmaz. Steam kuru yükseltmese de oyun yapımcılarının kurunu yükselteceğini düşünüyorum ki çoğu oyun firması Steam'in kurunu baz almıyor. Kendi kurlarını baz almaktalar.

Yol yakınken almak daha mantıklı sanırım. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Düzenleme yapayım. Yiyeceği zam zerre umurumda olmamakla birlikte iade ediyorum. Souls türünün bana göre olmadığını bir kez daha anlamış olarak bu türe aşık olanlara saygılarımı sunuyorum.

Söylediklerine göre alınmaz.
Siz de haklıymışsınız hocam. Popüler kültür diye ilgi duymadığın bir şeyin peşine takılmamak gerekiyormuş.

Yol yakınken almak daha mantıklı sanırım. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Düzenleme yapayım. Yiyeceği zam zerre umurumda olmamakla birlikte iade ediyorum. Souls türünün bana göre olmadığını bir kez daha anlamış olarak bu türe aşık olanlara saygılarımı sunuyorum.

Siz de haklıymışsınız hocam. Popüler kültür diye ilgi duymadığın bir şeyin peşine takılmamak gerekiyormuş.

Tuhaf bir şekilde Steam iademi kabul etmedi. El mahkum oynamaya devam ettim ve Elden Ring'in gerçekten bir başyapıt olduğunu sonunda ben de anladım. Steam'e iadeyi kabul etmedikleri için teşekkür maili atmayı bile düşündüm. 😀 😀

Arkadaşlar, Elden Ring'i oynayın ve oynattırın. Benim gibi 1 saat oynayıp da "bu ne?" demeyin.

Son düzenleme:
@LeFeyn Elden Ring gibi bir başyapıt bir saatte çözülebilecek oyun değil. Steam iyi ki iadenizi kabul etmemiş. Zam alma ihtimalinin yanı sıra böyle güzel bir başyapıtı oynamaktan mahrum kalacaktınız. İyi oyunlar ve eğlenceler diliyorum :)

3 gün önce Steam indiriminde alsaydın keşke hocam , ama Epic'de de indirimler başlarsa 20 Temmuz'da oradan bakarsın

Tuhaf bir şekilde Steam iademi kabul etmedi. El mahkum oynamaya devam ettim ve Elden Ring'in gerçekten bir başyapıt olduğunu sonunda ben de anladım. Steam'e iadeyi kabul etmedikleri için teşekkür maili atmayı bile düşündüm. 😀 😀

Arkadaşlar, Elden Ring'i oynayın ve oynattırın. Benim gibi 1 saat oynayıp da "bu ne?" demeyin.

Dedik o kadar 😁 Elden Ring şu ana kadar oynadığım oyunlar içerisinde en dolu ve en zevkli oyundu (RDR 2'ciler gelmeden söyleyeyim o da çok iyi bir oyun ama Elden Ring'in verdiği hazzı ben başka hiçbir oyunda almadım), yaz indirimlerinde aldığım oyunları bitirdikten sonra muhakkak birkaç kere daha oynayacağım New Game + ile. FromSoftware daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 🙂

Dedik o kadar 😁 Elden Ring şu ana kadar oynadığım oyunlar içerisinde en dolu ve en zevkli oyundu (RDR 2'ciler gelmeden söyleyeyim o da çok iyi bir oyun ama Elden Ring'in verdiği hazzı ben başka hiçbir oyunda almadım), yaz indirimlerinde aldığım oyunları bitirdikten sonra muhakkak birkaç kere daha oynayacağım New Game + ile. FromSoftware daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 🙂
Tek eksisi hayatsız gibi sabah akşam oynama isteği hocam. 😀 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı