Elden Ring alınır mı?

264024

Hectopat
Zam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.

Souls türünde oyun seviyorsanız alınabilir. Türünde en iyi oyundur, fırsat verilebilir.

Oyunun olayı zor olması eğer bir Boss'ta 50 defa ölmeyi göze almıyorsanız, hikayaye önem veriyorsanız ama hikayesini keşfetmek için gerçekten uğraşmayacaksanız, yabancı diliniz yoksa(kaliteli yama var mı bilmiyorum) oynamanızı önermem. Elden Ring sallıyorum God of War gibi bebek besler gibi hikayeyle beslemiyor oyuncuyu belki bossları kesebilirsiniz ama hikayeyi anlamak için, görevleri bulup devam ettirmek için biraz uğraşmak gerekiyor. Ha tabi bütün bunlara rağmen Elden Ring, Baldurs Gate 3 dışında son yıllarda çıkmış en en iyi oyun net.

Zam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.
Zelda gibi keşfetme duygusunu besleyen oyunları seviyorsan ve zorlanmak hoşuna gidiyorsa en eşsiz deneyim. Mükemmel bir oynanış var, yapay zeka aşırı üst düzey, bosslar aşırı keyifli.

Gamepad ile tadı da farklı. Hikayesi var fena da değil ama anlamak için çok uğraşmak lazım. Elden Ring çok zor değil bu arada grind yaparak çok rahat oynarsın. Sekiro'dan sonra vız gelir insana.

Zor dememin sebebi klavye kombinasyonlarına bir türlü alışamamam ve sonradan alışsam bile eğlenemeyecekmişim gibi duruyordu. Oyunu ilk alma sebebim çok dolu dolu çeşitli bir haritaya sahip olmasıydı yani hikaye olmaması problem değil. Biraz uğraşarak muhtemelen oyunu seveceğimi düşünüyorum. Tekrar satın alıp deneyeceğim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Tekrardan şans verilmeyi hak ediyor oyun hocam. Elden Ring'i 3 Saat oynadıktan sonra sarmadıysa tür ilginizi çekmiyor olabilir. Diğer FromSoftware oyunlarına göre insaflı davranıyor Elden Ring, tabii bu ölmeyeceğiniz anlamına gelmez. Gamepad ile tekrar denemenizde fayda var tadı başka oluyor. Ben Souls-like türünü gamepad ile deneyimlemenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Daha önce souls türünde oyun oynamadığınızı düşünerek evet diyorum. Bu türde ve yapıda olan oyunları 3 saatte tam olarak kavrayamazsınız.

Daha önce souls türünde oyun oynamadığınızı düşünerek evet diyorum. Bu türde ve yapıda olan oyunları 3 saatte tam olarak kavrayamazsınız.
Valla ben 2 tane 20 saatlik ilerlememi çöpe attım. Fazla guide izlediğim için baştan kastım. Oyun çok kolaylaşmıştı,glitch kullanmıştım.

Ben satın almıştım yaz indiriminde. Geçen hafta girip deneme fırsatı buldum. İlk şöyle türündeki oyun deneyimim olduğu için sanırım sürekli ölüp ölüp tekrar denemek beni sıktı. 2. Saatin sonunda çıktım ve sildim oyunu. Türü seviyorsan hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı