Elden Ring alınır mı?

Dünyanın en iyi oyunlarından biri.

@Deniz Altun hocam sizin için hangi oyunlar dünyanın en iyi oyunları? Yorumdan anladığım kadarıyla Elden Ring'i oynamamışsınız 🤒

Son düzenleme:
Elden Ring alacaktım, souls oyunu olduğunu biliyorum, neyse karar vermek için forumlara bakayım dedim 10 dakikada fikrim değişti, biri yazmış bir boosa yeri geliyor 20 kere ölüyorsun, aman Allah'ım daha oynamadan şu sözü görünce çıldırdım, okurken bile damarlarım sıkıştı, neyse oyunun görselliği o kadar hoş ki açık dünya vs, o mekanikler için almaya değer mi diye düşündüm, forumlara baktım adamın biri 50 saat sonra alışmaya başlıyorsunuz oyun ondan sonra akıyor, 😂 ya arkadaş 50 saat değil 5 saat olsa bile benim o kadar sabrım yok, ömrümde bir oyuna harcadığım saat taş patlasın 200 saat oda Online, neyse ki souls kariyerim başlamadan bitti.

Bu tarz yorumlara bakarak aldanmayın bende aynı şeyleri gördüm oyuna aldım girdim milletin 20 30 kere öldüğü bossu 2-3 denemede geçtim bazılarını tek seferde geçtim bu kişiden kişiye değişen bir şey 5 saat bile sabrınız yoksa souls oyunlarından uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı