Alınır.Merhaba. Elden Ring şu an PS Store'da 1499 TL. Sizce değer mi alınır mı? PS5'le oynayacağım ya da sıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam alınır ama tek sorun var oyun zor. Yani zor olduğu için ve oynayamazsınız diye 1500TL boşa vermiş olursunuz. Ama siz bilirsiniz eğer öğrenirim falan diyorsanız alınacak oyunlardan bir tanesi.Merhaba. Elden Ring şu an PS Store'da 1499 TL. Sizce değer mi alınır mı? PS5'le oynayacağım ya da sıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyunun türü ile aran yoksa sıkılıp bırakabilirsin.Merhaba. Elden Ring şu an PS Store'da 1499 TL. Sizce değer mi alınır mı? PS5'le oynayacağım ya da sıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyunu az çok biliyorumHocam alınır ama tek sorun var oyun zor. Yani zor olduğu için ve oynayamazsınız diye 1500TL boşa vermiş olursunuz. Ama siz bilirsiniz eğer öğrenirim falan diyorsanız alınacak oyunlardan bir tanesi.
Eğer diğerlerine göre kolaysa ben daha önce bir kaç souls tarzı oyun oynadım ancak bitirmedim %20 falan gelmişimdir büyük ihtimalle alıcamAlınır. Souls türü seviyorsan alınır. Zorlandım falan deyip bırakacaksan hiç alma. Çünkü diğerlerine göre bayağı kolay ve özgür bir oyun.
Eğer diğerlerine göre kolaysa ben daha önce birkaç souls tarzı oyun oynadım ancak bitirmedim %20 falan gelmişimdir büyük ihtimalle alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.