Elden Ring alınır mı?

• Konuyu başlatan syup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 406

syup

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elden Ring şu an PS Store'da 1499 TL. Sizce değer mi alınır mı? PS5'le oynayacağım ya da sıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Elden Ring şu an PS Store'da 1499 TL. Sizce değer mi alınır mı? PS5'le oynayacağım ya da sıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam alınır ama tek sorun var oyun zor. Yani zor olduğu için ve oynayamazsınız diye 1500TL boşa vermiş olursunuz. Ama siz bilirsiniz eğer öğrenirim falan diyorsanız alınacak oyunlardan bir tanesi.

Metacriticte 96 oyuncular tarafından 8.2 puan almış, oyunu oynayan neredeyse hemen hemen herkesin övdüğünü gördüm, oyunun türü, konusu sizi yansıtıyorsa alabilirsiniz.

Alınır. Souls türü seviyorsan alınır. Zorlandım falan deyip bırakacaksan hiç alma. Çünkü diğerlerine göre bayağı kolay ve özgür bir oyun.

Biraz bile souls oyunu oynamış herkes bu oyunu sever bence çok kaliteli çok zor bir oyun değil keyifli bir zorluğu var.

Alınır. Souls türü seviyorsan alınır. Zorlandım falan deyip bırakacaksan hiç alma. Çünkü diğerlerine göre bayağı kolay ve özgür bir oyun.
Eğer diğerlerine göre kolaysa ben daha önce bir kaç souls tarzı oyun oynadım ancak bitirmedim %20 falan gelmişimdir büyük ihtimalle alıcam

Eğer diğerlerine göre kolaysa ben daha önce birkaç souls tarzı oyun oynadım ancak bitirmedim %20 falan gelmişimdir büyük ihtimalle alacağım.

Bir tık kolay kaçıyor evet. Bundan önce Sekiro ve Dark Souls 3 denemiştim hoşuma gitmemişlerdi belirli bir düzende ilerlemek bu yüzden saldım. Elden Ring'te durum biraz daha farklı sıkılırsan çeşit çeşit yan bosslar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı