Kesinlikle değer. İlk başta biraz zorlanabilirsiniz çünkü oyun koca haritada ne yapmanız gerektiğini söylemiyor fakat zamanla oturturursunuz. Eğer hiç birşey anlamazsanız Youtube'dan sevdiğiniz kanallardan oyunu oynayan biri nasıl bir rota izlemiş bakabilirsiniz veya direk wikiden vesaire ilerleyebilirsiniz.Daha önce hiç souls-like oyun oynamadım sadece 1 saat falan Sekiro denemiştim tür hoşuma gitti sizce ilk defa souls-like oyun oynayacak biri olarak Elden Ring'e 24 dolar vermeye değer mi ya da ileride daha büyük indirime girer mi?
Bence öyle oynanmalı, ben öyle yapmadım. Pişmanım.Şu an oynuyorum, yeni aldım daha. Hiç yardım almadan öğrenerek oynamaya çalışıyorum ve inanılmaz keyifli.
Açıkcası Elden Ring'in nadir sorunlarından biri bence bu. Bazı NPC görevlerini internetten yardım almadan yapmak nerdeyse imkansız. Hatta o kadar ki bazen bazı eşyaları saklayalım da bulamasınlar demişler gibi hissettiriyor. Örneğin (spoiler uyarısı)Şu an oynuyorum, yeni aldım daha. Hiç yardım almadan öğrenerek oynamaya çalışıyorum ve inanılmaz keyifli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.