Sürprizbozan Elden Ring boss nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FLokkiy

Femtopat
Daha fazla  
Elden Ring’de Emin Çıtağ’ın Bloody Knight buildini yaptım, 36. seviyedeyim. İlk bossu kestim, şimdi sıra Godrick’te ama bir türlü yenemiyorum. Sanırım biraz daha güçlenmem gerekiyor. Bu aşamada ne yapmam lazım, nasıl daha güçlü olabilirim? Oyunun bu kısmını bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Haritanın aşağılarına indin mi? Oradaki boss'u kesip sol alttaki bölgeyi turla. Can basma itemini güçlendiren 3 item + sayısını arttıran golden seed var.

Madenleri gezmediysen gezip silahına + da basabilirsin. Haritada kocaman gözüküyorlar mağara gibi.

Gezip dolaşıp keşif yapacaksın.

Zaten keşif yapıyorum ama ilk souls oyunum olduğu için her şey karışık geliyor.

Haritanın aşağılarına indin mi? Oradaki Boss'u kesip sol alttaki bölgeyi turla. Can basma itemini güçlendiren 3 item + sayısını arttıran golden seed var.

Madenleri gezmediysen gezip silahına + da basabilirsin. Haritada kocaman gözüküyorlar mağara gibi.

5 tane sağlık potum var 2 tane talisman izlediğim rehber çoğu şeyi aldırdı.

Kalkanım ve kılıcım +2

1774201111310.png

Haritam şu şekilde.

Timingleri titiz yapman lazım. Yeri göğü kaldırdığı bir hareketi var ya, orada ona doğru roll atman lazım. Veya zıplaman lazım. 2.fazında ejder ile ateş püskürtürken sağa veya sola kaçacaksın kesintisiz. Hep üstüne roll atarak dodge yapmalısın.

Kalenin sahibiyle karşılaşmışınız 😁. Hocam öncelikle, İlk boss ikinci boss diye bakmayın olaya. Şu an ona geldiğinize göre Stormveil Castle bitmiş olmalı. Kalede eksik yer varsa göz atabilirsiniz. Onun dışında onu kesmeden biraz daha keşif yapın bence. Burası da opsiyonel bölge çünkü. Haritanın olabildiğince güneyine gidin kasılırsınız yani Limgrave'in altı.

Tek başınıza zorlanıyorsanız ki bu normal bende summon çağırarak kesmiştim bossları. Ranni size kurt vermiş olmalı çağırın onu beraber savaşın. Olmadı yardım çağırabilirsiniz 2 kişi daha toplam 3 kişi girersiniz bossa. Ama unutmayın illa onu kesmeniz gerekmiyor. Kesmek ileri götürmeyecek sizi oyunda. Biraz daha gezin, keşfe çıkın bence.

Haritam şu şekilde.
Güneye in, en alttaki kalede takılan kurt adam gibi bir lavuk var, onu kes. Godrick'den daha kolay, benim ilk yaptığım şey oyuna başladığımda. Ardından güneyi keşfetmeye devam et, tamamen bitir. Çok önemli itemlar var, dediğim gibi o potun bastığı can miktarını kalıcı olarak arttıran 3 item var.

Bu arada öbür bölgeye geçmek için ille de Godrick'i kesmen gerekmiyor. Kalenin altlarında bir yerde bir yol var, o yoldan direkt Liurnia'ya geçiliyor.
Unutup tekrardan başlamak vardı buna 😁. Bitireyim derdi olmadan nerde ne varmış diye baka baka oynamak. Ne yazık ki ikinci sefer keşif hissi pek olmuyor. Biliyorsun ne olacağını, o büyü kayboluyor.

Godrick kolay boss aslında. İlk Boss'tan çok zor değil. Sürekli dövüş, patternini ezberlersin, bayağı basit yani. 36 level fazla bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı