Elden Ring Build önerisi

Hocam ben şarjlı büyü nasıl yapabilirim?
Tuşa basıp direkt bırakmak yerine basılı tutarak büyü şarjlanabilir. Şarjlanan büyüler daha fazla hasar verir. Çoğu büyü şarjlanabiliyor ancak bazı büyülerin şarjlı saldırısı yok.

Boşta kalan elime ne alabilirim peki?
Silah kullanabilirsin, benim önerim Dark Moon Greatsword ya da Wing of Astel olur. Dark Moon Greatsword epey geç alınıyor ancak Wing of Astel'i gidip şu an alabilirsin seviyen yeterli olması lazım. Bir diğer alternatif de Moonveil Katana ancak bence diğer 2 seçenek daha iyi.

Hocam harikasınız çok ama çok sağ olun. Ben bu işi beceremedim bence çünkü combatta fena cortluyorum bu silah da bana göre değilmiş bence büyü işi.

Size sahip olduğum büyüler,talismanlar,haritamın durumu ve ekipmanlarımı gönderiyorum.
Larval Tear'ım var 4 tane daha sanırım. Lütfen bir yol gösterin ben mi beceremedim kendime göre bir şey bilmiyorum. Darkmoon GS'yi de alamıyorum çünkü o boss baya zorluyor beni.

Nerden devam etsem açıkçası bilmiyorum. Oyunda görüntüye de çok önem veriyorum açıkçası sırf iyi diye berbat görünen şeylerle oynamak istemiyorum çünkü çok clip alarak oynuyorum saçma gelebilir kulağa elbette. Güzel zırhlar da bulamadım Blaidd'in zırhını alacağım eğer şu Ranni'nin bossu kesebilirsem.

Sağlam bir silah bulursam epey bir basma şansım var çünkü hala stoneları tutuyorum. Somber ile 1-4'de açık şu an.

Edit: Formumu buldum hocam.

Dosya Ekleri

• 1697988360151.png
    2 MB · Görüntüleme: 37
  • 1697988470642.png
    727,9 KB · Görüntüleme: 26
  • qq.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Formumu buldum hocam.
Dark Moon Greatsword'un olayı kılıcı o şekilde büyüyle parlattıktan sonra güçlü saldırı yapmak. Bu şekilde silah mavi parlıyorken güçlü saldırı yaparsan uzaktan büyü atıyor Dark Moon Greatsword'un güçlü saldırısı. O atılan büyünün hasarı iyi, frostbite etkisi verebiliyor ve ilginç bir şekilde stance kırmada da etkili, üstüne bir kere parlattıktan sonra FP de harcamıyor bitene kadar.

Bu nedenle büyücüler için en çok önerdiğim silah Dark Moon Greatsword. Wing of Astel de çok güzel, alan hasarı verebilen bir Ash of War'a sahip, curved sword olduğu için backflip yapabiliyor; çoğu kişi bilmez bu mekaniği ama kullanmayı bilen kullanıcının elinde güzel işler çıkarabilir.

Hocam kafa kısmına görüntü için güzel bir öneriniz var mı?

Hocam kafa kısmına görüntü için güzel bir öneriniz var mı?
Bu konuda çok öneri yapamam çünkü hem benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin hem de Elden Ring'in barındırdığı zırh setleri benim pek içimi açmıyor çoğunu beğendiğimi söyleyemem yani o yüzden öneremem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…