Elden Ring build önerisi

AtamTürk

Decapat
Daha fazla  
Elden Ring'i ilk defa oynadığımda oyuna samurai olarak başladım. Kendimi hızlıca geliştirdim, oyunu öğrendim. Nagakiba'yı aldım ve gerekli tılsımları topladım; bu şekilde Boss'ları kestim. Oyunun ilerleyen bölümlerinde moonveil Katana ve rivers of blood alarak devam ettim. En fazla godskin Duo'ya kadar gelebildim; onu da uyku potum bittiği için geçememiştim ve oyunu silmiştim. Şimdi ise tekrar oynamak istiyorum ve hiçbir DLC'ye sahip değilim. Sizce nasıl başlamalıyım, nasıl bir Build yapmalıyım, hangi silahları kullanmalıyım? Bana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz? Oyundan keyif alarak, Boss'ları eğlenerek kesip ilerlemek istiyorum; çok zorlanmak istemiyorum.

Ben ilk oynayışımda Greatsword + Claw Talisman ile zıplaya zıplaya posture damage atan bir build yapmıştım. Deneyebilirisiniz belki. Greatsword erken oyunda kolaylıkla bulunabilir ama Claw Talisman tam neredeydi hatırlamıyorum. Bir de zıplama saldırılarını güçlendiren bir set vardı mağaranın birisinde onu da kullanırsanız çok sağlam posture damage atıyorsun.

Oyunda RUNE diye bir sistem de var. Büyük düşmanlardan RUNE düşüyor. Kulelerden aktifleştiriyorsun ve daha güçlü oluyorsun.

Elden Ring'i ilk defa oynadığımda oyuna samurai olarak başladım. Kendimi hızlıca geliştirdim, oyunu öğrendim. Nagakiba'yı aldım ve gerekli tılsımları topladım; bu şekilde Boss'ları kestim. Oyunun ilerleyen bölümlerinde moonveil Katana ve rivers of blood alarak devam ettim. En fazla godskin Duo'ya kadar gelebildim; onu da uyku potum bittiği için geçememiştim ve oyunu silmiştim. Şimdi ise tekrar oynamak istiyorum ve hiçbir DLC'ye sahip değilim. Sizce nasıl başlamalıyım, nasıl bir Build yapmalıyım, hangi silahları kullanmalıyım? Bana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz? Oyundan keyif alarak, Boss'ları eğlenerek kesip ilerlemek istiyorum; çok zorlanmak istemiyorum.
Bence oyunun en basit ve eğlenceli silahı Blasphemous Blade'dir. Anlatması uzun ve sıkıcı olacağı için video buldum sizin için. Bu videodaki buildi deneyin derim.

Blasphemous Blade Build

Ben ilk oynayışımda greatsword + claw talisman ile zıplaya zıplaya posture damage atan bir Build yapmıştım. Deneyebilirisiniz belki. Greatsword erken oyunda kolaylıkla bulunabilir ama claw talisman tam neredeydi hatırlamıyorum. Bir de zıplama saldırılarını güçlendiren bir set vardı mağaranın birisinde onu da kullanırsanız çok sağlam posture damage atıyorsun.

Olabilir hocam ama o Build biraz hantal kalıyor bazı bosslar arka arkaya vurduğu için kaçmam zor olabilir.

Bence oyunun en basit ve eğlenceli silahı blasphemous Blade'dir. Anlatması uzun ve sıkıcı olacağı için video buldum sizin için. Bu videodaki Build'i deneyin derim.

Blasphemous Blade Build

Bende bu kılıcı seviyorum ama bosstan düşmesi zor mudur bu kılıcın?

Toplulukta bolca Build ve yardımcı tutorial var. Direkt coop tarzı yardim istersen yazman yeterli.

Hocam daha çok güzel bir Build arıyorum yani bosslarda illaki zorlanacağım ama yine de beni güzel bir yere kadar götürmesini istiyorum.

Her zaman güçlü olmak istiyorsan: Bleed odaklı herhangi bir build
Eğlenceli bir build istiyorsanız: Faith ile alakalı herhangi biri.

Bleed odaklı gideceksen Mountian of the Giants bölgesine gidip Rivers of Blood katanasını al (Oyunun başındaysan bu arada herhangi bir katana da olur Uchigatana veya Nagakiba çok çok iyi silahlar zaten) Bleed buildler hala daha süper ötesi buildler sonuçta kanama attığında düşmanın yarı canı gidiyor.

Her zaman güçlü olmak istiyorsan: Bleed odaklı herhangi bir Build.
Eğlenceli bir Build istiyorsanız: Faith ile alakalı herhangi biri.

Bleed odaklı gideceksen mountian of the giants bölgesine gidip rivers of blood Katana'sını al (oyunun başındaysan bu arada herhangi bir Katana da olur uchigatana veya nagakiba çok çok iyi silahlar zaten) bleed Build'ler hala daha süper ötesi Build'ler sonuçta kanama attığında düşmanın yarı canı gidiyor.

Olabilir aslında önceden de bleed odaklı gitmiştim peki faith odaklı gitsem ne önerirsiniz?

Olabilir aslında önceden de bleed odaklı gitmiştim peki faith odaklı gitsem ne önerirsiniz?
Faithtte en fazla Black Flame büyülerini ve hani belki dragon büyülerini öneririm ama black flame en iyisi. Bir de kendine boost basabildiğin tüm Incantationsları öneririm. Destek anlamında çok iyiler çünkü. Fakat şunu söyleyeyim, faith buildi sadece eğlence için yapılır black flame dışında neredeyse tüm büyüler çöp. O görkemli Placidusax büyüsü bile bir şeye yaramıyor, Veya death lightning falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı