Elden Ring build önerisi

Değil aslında çok kolay. Kolay bir yolu vardı diye hatırlıyorum videosunu eklerim. Serpent hunter ile Rykard'ı öldürmek çok kolay.

Blasphemous Blade'i erkenden almanın yolu

Tamam hocam bunu bir deneyeceğim.

Faithtte en fazla Black flame büyülerini ve hani belki Dragon büyülerini öneririm ama Black flame en iyisi. Bir de kendine Boost basabildiğin tüm ıncantationsları öneririm. Destek anlamında çok iyiler çünkü. Fakat şunu söyleyeyim, faith Build'i sadece eğlence için yapılır Black flame dışında neredeyse tüm büyüler çöp. O görkemli placidusax büyüsü bile bir şeye yaramıyor, veya death lightning falan.

Anladım hocam sağ olun.

Peki genel olarak nasıl bir yol izlemeliyim daha oyunu hiç bitirmediğim için oyun hakkında fazla bilgi sahibide değilim hangi büyüleri ya da talismanları önerirsiniz?

Peki genel olarak nasıl bir yol izlemeliyim daha oyunu hiç bitirmediğim için oyun hakkında fazla bilgi sahibide değilim hangi büyüleri ya da talismanları önerirsiniz?
Erdtress Favor +2, Radagon's Soreseal ve Marika's Soreseal, Dragon Greatshield Talisman, Shard of Alexander (bunu mümkünse asla ve asla çıkarma talisman kısmından oyunun en iyi bir kaç talismanından biri). Ya gerçi talismanları sen buildine göre takacaksın ondan ben çok bir şey öneremem şuan dediklerim genel olarak takılması gereken talismanlar. Verdikleri bufflar evrensel çünkü. Mesela Int build oynayacaksan: Graven-Mass Talisman, Radagon Icon, Moon of Nokstella gibi gibi bunları takman lazım.

Büyüler konusunda Faith mi istiyorsun Int mi?

Ben bu Build'le consort radahn hariç kimsede zorlanmadım. Bir de yanınıza mimic tearınızı çağırdınız mı oyun çok basitleşiyor.

Anladım hocam sağ olun o zaman blasphemous Blade'i almaya çalışacağım.

Erdtress favor +2, radagon's soreseal ve marika's soreseal, Dragon greatshield talisman, shard of alexander (bunu mümkünse asla ve asla çıkarma talisman kısmından oyunun en iyi birkaç talismanından biri). Ya gerçi talismanları sen buildine göre takacaksın ondan ben çok bir şey öneremem şu an dediklerim genel olarak takılması gereken talismanlar. Verdikleri bufflar evrensel çünkü. Mesela ınt Build oynayacaksan: Graven-mass talisman, radagon ıcon, moon of nokstella gibi gibi bunları takman lazım.

Büyüler konusunda faith mi istiyorsun ınt mi?

Int oynarsam Blasphemous Blade'i alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Int Build'ler için öneriliyor ama aşırı zayıf bir silah olduğunu düşünüyorum. Hiç de vurmuyordu bende +10'du ona rağmen. Şahsen darkmoon greatsword ondan çok daha iyi bir tercih.

Anladım hocam peki böyle bildiğiniz bleed Build'ler için Katana'lar var mıdır ya da güzel kılıçlar oyunun başında veya ortasında?

Anladım hocam peki böyle bildiğiniz bleed Build'ler için Katana'lar var mıdır ya da güzel kılıçlar oyunun başında veya ortasında?
Bleed buildler için her türlü katana olur şahsen fakat ben Rivers of Blood öneririm. Fakat Malenia'nın kılıcı da iş yapar. Ha daha başındaysan 2 Uchigatana veya Tek Nagakiba yap gene sorun yok. Kılıcına çok gerekmediği sürece Blood Flame büyüsü yapma hatta bana kalırsa direk yapma çok gereksiz çünkü. Great Katanalarda var da orası bambaşka bir dünya ama onlar pek bleed le alakası yok hatırladığım kadarıyla.

Greatsword olarak önerebileceğim yok maalesef bleed için. En iyi katanalar ile çalışıyor. Eğer istersen Blasphemous blade ile de dene dediğim gibi onunda o buildde yeri var.

(her türlü katana dedim ama; Meteoric ord Blade, Dragonscale falan asla önermem.)
(Sword of Night ve Star-Lined sword var mesela DLC de ama onları da önermem şahsen bleed için)

Bleed Build'ler için her türlü Katana olur şahsen fakat ben rivers of blood öneririm. Fakat Malenia'nın kılıcı da iş yapar. Ha daha başındaysan 2 uchigatana veya tek nagakiba yap gene sorun yok. Kılıcına çok gerekmediği sürece blood flame büyüsü yapma hatta bana kalırsa direk yapma çok gereksiz çünkü. Great Katana'larda var da orası bambaşka bir dünya ama onlar pek bleed le alakası yok hatırladığım kadarıyla.

Greatsword olarak önerebileceğim yok maalesef bleed için. En iyi Katana'lar ile çalışıyor. Eğer istersen blasphemous Blade ile de dene dediğim gibi onunda o Build'de yeri var.

(Her türlü Katana dedim ama; meteoric ord Blade, dragonscale falan asla önermem.)
(Sword of night ve star-lined sword var mesela DLC de ama onları da önermem şahsen bleed için)

Peki başlangıçta 2 uchigatana ile başlasam hangi Ashes of War yeteneğini önerirsiniz ya da talismanları?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı