Schwagos
Decipat
Arkadaşlar Elden Ring var şu ana kadar hiç oynamadım ve souls türünde de hiç deneyimim olmadı fakat oyun gözüme çok güzel geldi ve bana hitap etti. Sizce çok zorlanır mıyım oynamakta?

Zor diyorlardı. Videolarını izleyip öyle denemeye geçin bence.Arkadaşlar Elden Ring var şu ana kadar hiç oynamadım ve souls türünde de hiç deneyimim olmadı fakat oyun gözüme çok güzel geldi ve bana hitap etti. Sizce çok zorlanır mıyım oynamakta?
başlarda zorlanıyorsunuz ki bu normal. luirnia of the lakes bölgesine geçtiğinizde oyun bir ferahlıyor açıkçası. yeterli ve düzgün build ile oynarsanız çoğu boss tırıvırı gelirArkadaşlar Elden Ring var şu ana kadar hiç oynamadım ve souls türünde de hiç deneyimim olmadı fakat oyun gözüme çok güzel geldi ve bana hitap etti. Sizce çok zorlanır mıyım oynamakta?
Benim de ilk souls deneyimim Elden Ring'di. Fakat o kadar da zor değil emin olun. Souls'un kolayı yani.Arkadaşlar Elden Ring var şu ana kadar hiç oynamadım ve souls türünde de hiç deneyimim olmadı fakat oyun gözüme çok güzel geldi ve bana hitap etti. Sizce çok zorlanır mıyım oynamakta?
Arkadaşlar Elden Ring var şu ana kadar hiç oynamadım ve souls türünde de hiç deneyimim olmadı fakat oyun gözüme çok güzel geldi ve bana hitap etti. Sizce çok zorlanır mıyım oynamakta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.