Kâtiplik için klavye önerisi

Alım açılınca İş Başvurusu buradan başvuru yapılıyor. Seçtiğin adliyenin sitesinde klavye sınavına girmeye hak kazananlar ve tarih saat açıklanıyor. Klavye sınavından sonra mülakata kalıp kalmadığın yine adliyenin sitesinde açıklanıyor ve orada hazır olman gereken gün ve saat söyleniyor. Son evre de sonucu beklemek. Her işin kolaylığı zorluğu var ancak katiplikte çalıştığın mahkemeye/savcılık birimine, adliyeye, kaleme, amirine bağlı işin zorluğu. Özellikle ilçe ve küçük adliyelerde çalışmak zor gelebilir ancak iş zor değil yoğunluğu zorlaştırabiliyor. Cezaevi katipliği hakkında bilgim yok.

Arkadaşım ocak ayında alım yapılacak diye birkaç haber sitesinin linkini atı doğru mu bilmiyorum. (2024 KPSS puanı ile alınacakmış minimum 60 puan dedi) (benim bildiğim minimum 70 puandı) ama araştırıp bakmadım alınır ise KPSS puanım fazlasıyla yetiyor (60 puan ile alırsa) alınmaz ise şu an 2026 KPSS sınavına hazırlanıyorum umarım bir yere atanabilirim.
verdiğiniz değerli cevaplar için tekrar teşekkür ederim. 🙂🙂🙂🙂🙂

Arkadaşım ocak ayında alım yapılacak diye birkaç haber sitesinin linkini atı doğru mu bilmiyorum. (2024 KPSS puanı ile alınacakmış minimum 60 puan dedi) (benim bildiğim minimum 70 puandı) ama araştırıp bakmadım alınır ise KPSS puanım fazlasıyla yetiyor (60 puan ile alırsa) alınmaz ise şu an 2026 KPSS sınavına hazırlanıyorum umarım bir yere atanabilirim.
verdiğiniz değerli cevaplar için tekrar teşekkür ederim. 🙂🙂🙂🙂🙂
En son ve bildiğim kadarıyla hep 70'di hocam, rica ederim, başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı