Elden Ring çok zor

SiyahiBeyfendi

Hectopat
Souls serisine başlamak istiyorum. Dungeon yapısında ilerleyen oyunları çok severim. İnternette herkesin "souls like oyunlara Elden Ring'den başlayın, en kolayı o" demesine üzerine Elden Ring'i indirdim ama çok zor. Öğreticisi falan da yok, oyunun ne yapmalıyım, daha ilk bossu geçemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls serisine başlamak istiyorum. Dungeon yapısında ilerleyen oyunları çok severim. İnternette herkesin "souls like oyunlara Elden Ring'den başlayın, en kolayı o" demesine üzerine Elden Ring'i indirdim ama çok zor. Öğreticisi falan da yok, oyunun ne yapmalıyım, daha ilk bossu geçemedim.

Etrafta takılın seviye kasın açık dünyada takılın yine de gelişme göremezseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri yapın ilk bosslar çok rahat kesiliyor ben ilk bosstan sonra yapmıştım sanırım.

Etrafta takılın seviye kasın açık dünyada takılın yine de gelişme göremezseniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videodakileri yapın ilk bosslar çok rahat kesiliyor ben ilk bosstan sonra yapmıştım sanırım.

Ejlerhayı kesip 100k rün alma yerinde Katana sadece işi kolaylaştıran şey yani samuray sınıfı değilseniz 0'dan başlamanıza gerek yok sadece 1 saat falan sürüyor ama ben 20 25saatlik gameplay çöpe atmamak için yapmıştım. İlk bossu geçemedim diye de takılmayın yan bossları bulun bir yerler keşfedin bitirme üzerine oynadığınızda moral bozar cidden.

Etrafta takılın seviye kasın açık dünyada takılın yine de gelişme göremezseniz.

Videodakileri yapın ilk bosslar çok rahat kesiliyor ben ilk bosstan sonra yapmıştım sanırım.

Ejlerhayı kesip 100k rün alma yerinde Katana sadece işi kolaylaştıran şey yani samuray sınıfı değilseniz 0'dan başlamanıza gerek yok sadece 1 saat falan sürüyor ama ben 20 25saatlik gameplay çöpe atmamak için yapmıştım. İlk bossu geçemedim diye de takılmayın yan bossları bulun bir yerler keşfedin bitirme üzerine oynadığınızda moral bozar cidden.

Samuray başlamıştım hocam bir de ilk yeri geçemiyorum atlı boss beni öldürüp duruyor.

Samuray başlamıştım hocam bir de ilk yeri geçemiyorum atlı boss beni öldürüp duruyor.

İşte demeye çalıştığım şey o takılmayın zaten o boss siz öldürün diye yapılmadı öldüren vardır illa ama harita devasa bir harita ve içi çok dolu boş verin atlı bossu etrafı gezin ufak tefek şeyler kesin ben o bossu kaç saat sonra dönüp kestim 5 10 saat rahat kasılmışımdır onu kesmeden ama doğduğun yere koymuşlar yan boss zaten. Eğer kaçmaya çalışıyorum olmuyor diyosanız dediğim gibi map büyük basıp gidebilirsiniz yanından geçmeseniz de olur. Atı aldıktan sonra çok daha rahat gezilip kaçılabiliyor zaten.

Oyunda kafa yapınız ilerlemek olmasın yani gezin keşfetmeye çalışın ben kaç saat oldu kendimde bir ilerleme göremedim dedim ben malım herhalde bu oyun böyle bitmez bitiremedimde zaten gamepadim bozuldu bir daha giremedim pek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı