Elden Ring E-D-C scaling nedir?

Seyit Yusuf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi bende bir kılıç var ve strength scaling D diyor. Vigor da C diyor fakat Vigor'u fazla mı geliştirdim diye mi niye bilmiyorum. Vigor'da C->D kırmızı olarak gösteriyor. Sebebi nedir ve ayrıca statları nasıl sifirlayabilirim? Hiç souls-like oyun oynamadığım için ve rehberlere falan bakmadığım için oyun başı ne varsa strength bastım ve şimdi de acısını çekiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scale statlarınla orantılı bir şey, yani şöyle elindeki silah STR'den D, DEX'ten C alıyorsa o silah üzerinden ilerleyeceksen DEX ağırlıklı stat vererek o silahla daha fazla hasar verirsin gibi.

Statlarını sıfırlamak için Raya Lucaria Academy bölgesine girip oradaki Rennala bossunu kesmen gerekli. Stat sıfırlamak için ise envanterinde Larval Tear olması gerekli.

Yani öncelik sıralaması olarak S-A-B-C-D olarak mı gidiyor? Peki neden bazen D ya da C üzerinde kırmızı yazıyor?

Yani öncelik sıralaması olarak S-A-B-C-D olarak mı gidiyor? Peki neden bazen D ya da C üzerinde kırmızı yazıyor?
Evet, silahları yükselttiğinizde de Scale oranları belli bir yere kadar artıyor tabii. Kırmızı yazması baktığınız silahın elinizdekinden düşük Scale olmasından kaynaklı olabilir onu tam anlamadım şu an.

Ay hanıma geldim de, Larval Tear'ı fighta girmeden önce mi almam lazım yoksa sonra kullanabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…