Elden Ring iade edilmeli mi?

Dermandede

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
572
RAM
32
Ekran kartı
RTX 3050 Tİ
İşlemci
RYZEN 7 4800H
Merhaba dün akşam Elden Ring satın aldım fakat oyunda aşırı zorlandım. Birkaç karakter ile oynamayı denedim ama yok yine aynı. Xbox gamepad bağladım yine de çok zorladı beni sizce iade etmeli miyim? İade edersem Baldur's Gate 3 alacağım Türkçe dil olması beni bayağı yükseltti oyuna karşı tavsiyeleriniz nelerdir?
 
İkisininde yüzüne bakmıyorum
IMG_20231019_110514.jpgIMG_20231019_110533.jpg

Bence zevk meselesi yani kısaca sana kalmış, beğenmediysen iade etmen senin için daha iyi olur.
 
İki oyun da bana göre değil. Ama görüyorum ki bu oyun türlerinin sayısı gün geçtikçe artacak. Benim sevdiğim oyun türü görev al adam vur görevi tamamla tarzı oyunları da belli başlı firmalar çıkarıyor. Onlara da geçenkinin aynısı, ilerledikçe sıradanlaşıyor, görevler tekrarlıyor gibi bahaneler buluyoruz. Ee firma da bu tarzlara yöneliyor yavaş yavaş.
O yüzden ben de kendimi souls oyunlarına alıştırmaya çalışıyorum. Oyunun öğretici videolarına bakıyorum.
Ha illa yine olacak diye bir şey yok. Olmazsa olmaz.
 
Başka oyun bakıyorsanız size bunu tavsiye ederim

IMG_20231019_114526.jpg

Hayatta kalma oyunu isterseniz Project Zomboid'i şiddetle tavsiye ederim.

Not:Oyun Kolay değil
 
Hocam sanırım Elden Ring'i zorla sevmeye çalışıyorsunuz gibime geldi içinize sinmediyse bence Baldur's Gate 3 ile devam edin. Ben ve arkadaşlarım oyuna girdiğimiz zaman hayatım bu oyun olmalı demiştik. Oyun başında diye herkesi kesebilmeniz gerekmiyor, bu oyunun sonrası içinde geçerli. İlerlediğiniz kısımlarda sizi alabilecek düşmanlar mevcut ondan dolayı keşif olayı ile ilerliyor oyun. Baktınız kesemiyorsunuz biraz gezineyim derseniz haritada zaten kesebileceğiniz düşmanlar mevcut sonrada kendinizi güçlendirip geri dönersiniz. Biz Elden Ring'i överiz, tavsiye ederiz ama tür sizin ilginizi çekmiyorsa yapacağımız bir şey yok. Son bir şans vermek isterseniz de rehber videoları hayat kurtarabilir.
 
Elden Ring sabır isteyen bir oyun sabırlı olup oynarsan çok keyif alacağını düşünüyorum. Şurdan görev al bitir oyunu değil elbette özgürsün bunu da çok az oyun yapabiliyor bence.

Baldızın kapısı 3'e gelecek olursak sıra tabanlı oyundanlardan nefret ediyorum kişisel olarak bazısıda bunu seviyor iyi düşün tarafını seç.
 

Geri
Yukarı