Elden Ring için Build önerisi

Claric takıl al gürzü geçir kafalarına şifa buff debuff basarsın bir de.

Merhaba herkese, hayatımda ilk Souls-like türünde (umarım doğru biliyorumdur) oynadığım oyun ve Radagon'a kadar her Boss'u zar zor kestim. Dövüşlerin hepsi kaçmakla geçiyor. İnternetten birkaç Build videosu izledim fakat hepsi daha erişemediğim yerlerdeki malzemeleri gerektiriyor. Ben de Moonveil Build'i yaptım fakat bu Build de hasar veremiyorum. Ne yapmam lazım? Bana Build videosu önerebilir misiniz? İnsanlar.

Eki Görüntüle 2511124

Eki Görüntüle 2511125

Vurdukça can çalıyor ya da pot içip güçleniyorlar. Tam olarak ne yapmam lazım?
hangi yama ile Türkçe yaptınız ve online problem yaratıyor mu?

Kişisel tercih. Katılıyorum fakat zaten bu yöntem oyunun baş-orta kısımlarında yapılamıyor diye biliyorum.
Oyunun son düzlüklerindeyken farm yapılmak istenirse en iyi yöntem.

Hocam eğer isterseniz oyunun 2 veya 3. saatinde açabilirsiz ilk oynanışlarımda yapmadım fakat her yeri bir kere keşfettikten sonra artık keşif hissi bittiği için yeni Build'ler yaparken hep kullandım.

Ben Moonveil + büyü build i yapmıştım. Karşımda hiçbir boss duramıyordu. Bir tek maleniayı keserken epey zorlanmıştım.

Büyü + Moonveil'in bence hiçbir dezavantajı yok. Hem yakın hem uzaktan da iyi. Dene derim.
Bende önceden sizinki gibiydi moonveil i black knife ile değiştirdim

Elder ring oynanlardan özür dileyerek farma başarıyla ulaştığımı belirtmek isterim. Altın tavuk ayağı yiyerek tek canavardan 15k rün düşüyor. Spirit, talisman, ash of war mantığını çözene kadar geçemediğim boss olursa burada level kasıp alt edeceğim. Yardımlarınız içiin çok sağ olun.

Evet arkadaşlar 87 level olup margotu teklemiş bulunmaktayım. Böyle de mimic tear ı spamlayıp arkasından vurarak kestim tekte ve sanki hile yapmışım gibi hissettirdi. Galiba en baştan başlayacağım. (zaten öyle yapmak istiyordum oyun bayağı eğlenceli.)
Morgott için aslında 75-80 seviye arası aslına bakarsanız iyiydi. Belki seviyenizi daha iyi dağıtıp daha iyi ekipmanlar bulsaydınız zorluk daha mantıklı gelebilirdi ama canınız sağolsun. Bosslar ile savaşırken denemekten vazgeçmeyin. Kaç sefer ölmeniz üstte belirttiğim gibi pek bir şey ifade etmiyor.

Eski buildinize bakarsak Katana ve Büyücü karışık bir build oynuyorsunuz. KVT katanayı kullanmak için 12 SV bırakıp ÇVK gerekirse 30 ve üstüne çıkarabilirsiniz. Yine ZKA 20-25 arası kalabilir. Geriye kalan puanları dayanıklılığa vs. basabilirsiniz. Talismanlarınız iyi bu arada. Bir büyücüden ziyade ÇVK için daha iyi olan talismanlar. B

Hangi yama ile Türkçe yaptınız ve Online problem yaratıyor mu?

Yamayı kurduğumda Online giremedim fakat farm için gerekli olan bölgeye gitmek için Online olmaya gerek yok offline bir şekilde de Bloody finger kullanabiliyorsunuz. Ben biraz da İngilizce anlamaya üşendiğim için kurdum.

Geri
Yukarı