Hocam şu an 40 dolarım var 13 Ekim 2024 14 Ekim de Next fest diye bir şey olacakmış Steam de Elden Ring indirime girer mi girerse çok oynar mı?
AnladımNext Fest'te indirime girmez ama kış indirimlerinde girer, daha 2 hafta önce indirime girmişti ben aldım o zaman. Genelde 27 dolara düşüyor. En büyük aldığı indimle 24 dolara düştü şu ana kadar. Kış indirimlerinde 24 dolara düşebilir.
Ya internet yavaş o yüzden bugünden alıp indirmek için şimdi 35 e bile düşse 5 dolar kârdayım ondan giricekmi girmicekmi garanti olması lazım ondanİndir(im) bekleme boşuna bence inmez.
İşte düşerse ne kadar düşer 35 dolar olursa bir şey fark etmez demek istedim 30 dolara falan düşer mi yoksa daha çok bile düşebilir mi %70 indirime falan gitebilir mi?
Eminsin o kadarNext Fest'te Elden Ring indirime girmez. Kış indirimleri ne zaman tam olarak bilmiyorum, eğer kış indirimine fazla varsa o arada 27 dolara düşebilir. Ama eğer düşmezde kış indiriminde indirime girerse 24 dolar olur yüksek ihtimal. En kötü ihtimalle 27 dolara düşer dediğim gibi 2 hafta önce 27 dolardı aldım. Yani büyük mevsimsel indirimler olmadığında bile 27 dolara her türlü düşüyor. Ama Next Fest'te girmez.
Anladım beklemek kârlı tutar gibiYılbaşına doğru indirime girer bir tek o zamanlar sağlam indirime giriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.