Merhaba arkadaşlar görsel olarak eklediğim talismanlar tam olarak farkları ne anlamadım. Onun dışında radagon icon ve godfrey iconları ne işe yarıyor? Onun dışında Build'imi de bırakacağım ek olarak fotoğrafını. Önerdiğiniz daha güçlü talisman vs bir şey var mı? Build oturmuş mu sizce? Oyun hakkında vereceğiniz Build tavsiyeleri vs açığım teşekkürler.
Burdan bütün özel güçleri olan zırhlara bakabilirsin mesela bak giydiğin kask aşağıya koyduğum Primeval Sorceries büyülerinin hasarını arttırıyormuş ama FP kullanımını da %15 arttırıyormuş.
Elden Ring Special Equipment Guide: Learn about all the armor and weapons with special effects and unique properties, how to use them and where to find them.
Burdan bütün özel güçleri olan zırhlara bakabilirsin mesela bak giydiğin kask aşağıya koyduğum Primeval Sorceries büyülerinin hasarını arttırıyormuş ama FP kullanımını da %15 arttırıyormuş.
Elden Ring Special Equipment Guide: Learn about all the armor and weapons with special effects and unique properties, how to use them and where to find them.
Benim buildim için bir set önerin var mı peki büyülerim resimde. Veya büyü önerisi setim için. Herhangi tavsiyeni uygularım set detayları buffları hakkında pek bilgim yok. Bu kask benim büyülerimden birinin işine yarıyor mu
Benim Build'im için bir set önerin var mı peki büyülerim resimde. Veya büyü önerisi setim için. Herhangi tavsiyeni uygularım set detayları buffları hakkında pek bilgim yok. Bu kask benim büyülerimden birinin işine yarıyor mu?