Elden Ring - İstediğiniz item droplanır

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Elden Ring'de bazen kaçırdığınız veya oyunu bitirip tekrardan güçlü bir şekilde başlamak isteyenlere istedikleri itemi droplayabilirim.

Şartlar:
  • Sadece PC'de oynayanlar için geçerli.
  • Haliyle korsan desteği yok. Offline olduğu için türkçe yama desteği yok. Shadow banı olanlar ise zaten gelemezler.
  • Itemlerin ismini tam yazın, örneğin Golden Rune [5] gibi.
  • Sadece 1 item, 1 itemden sayı hakkınız var aşağıdaki tabloya bakın.
  • Oyunun zevkini baltalayabileceğinden oyunu bitiren arkadaşlara öneriyorum sadece. PvP build yapmak isteyen arkadaşlar olabilir.
  • Oyunu daha önce bitirmiş veya oyunda belirli bir yere gelmiş (30 level) arkadaşlara atacağım sadece.

ItemSayı
Silah, Talisman, Zırh vb.1 (Oyun içinde zor bulunan fakat boss, quest weapon olmayanlardan duruma göre 2 tane atabilirim. Örneğin Rivers of Blood'dan 1 tane ancak Magma Blade 2 tane atabilirim. Seçilen silaha bağlı.)
RuneSeçtiğiniz bir rune'den maks. 20 adete atarım.

Nasıl yapacaksınız?
  • Yukarıda belirttiğim gibi karakter özetinizin ekran görüntüsünü konuya veya oyuna yeni başlayacaksanız diğer karakterinizin özetini konuya bırakın. Ardından hangi itemi istiyorsanız adını yazmanız yeterli.
  • Ben mesajı alıntıladığımda online iseniz sizde alıntılayıp hazır olduğunuzu belirtin.
  • O an random bir şifre oluşturup "First Step" grace'nde summon bırakacağım. Çağırırsanız itemi droplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibine iş çıkarmayın, bu videodan bakarak kendiniz yapın. Yalnız işi dozunda yapın, abartıp ban yerseniz ben sorumlu değilim.

İnan bunu yapamayanlar var.

Hocam oyunda direkt zaten hile açıp istediğimiz eşyalar alınıyor. Bir de oyunun sonlarına doğru istediğimiz eşyayı almak zor da değil. Online için falan da desek oyun MMO falan da değil. Online modu keyfi gibi biraz.

Gerçekten saçmalık dediğiniz gibi.

Bayağı amme hizmeti yapıyorsun sağ ol varol*. Ben cracked oynuyorum hocam. Bizim yollarımız ayrı senlen

Ben de korsan oynuyorum ve hiç de Online ihtiyacı duymadım.

Ben Steam ortak hesaptan oynuyorum ama sorun olur mu bana. 33 levelim hala düzgün bir boss kesemiyorum. Ama çok oynamak istiyorum.

Ben Steam ortak hesaptan oynuyorum ama sorun olur mu bana. 33 levelim hala düzgün bir boss kesemiyorum. Ama çok oynamak istiyorum.
Düzgün patron kesememenin nedeni tek itemler değildir. Bu seriye ilk başladıysan eğer refleks edinmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…