Elden Ring - İstediğiniz item droplanır

Hocam bir tek bende mi var bilmiyorum ama Sekiro oynadıktan sonra Dark Souls oynayasım gelmiyor. Sekiro da hızlı deflect, counter yapmaya alıştığımdan darks souls beni sarmıyor. Peki Elden Ring sarar mı sizce? Yoksa o da Dark Souls gibi mi?

Biliyorum hocam ama ben Sekiro oynadıktan sonra o aksiyona combata alıştıktan sonra çok yavaş geldi bana.
Dövüş mekanikleri konusunda Sekiro bence serinin en iyi oyunu, Elden Ring'de buna değil de keşif hissiyatına odaklanırsan alışırsın. Tek aradığın Sekiro'daki dövüşlerse beklentinin altında kalabilir.

Dövüş mekanikleri konusunda Sekiro bence serinin en iyi oyunu, Elden Ring'de buna değil de keşif hissiyatına odaklanırsan alışırsın. Tek aradığın Sekiro'daki dövüşlerse beklentinin altında kalabilir.
Ama şöyle bir şey var. Sekiro'da bulunan dövüş odaklı combat artlar tatminkar değil yani. Çünkü normal her slot tek yiyor, diğer slotlara da kimse pek saldırmıyor, bosslarda da kimse kullanıyor desek yeridir. Elimizde deflect kalıyor tek.

Ama şöyle bir şey var. Sekiro'da bulunan dövüş odaklı combat artlar tatminkar değil yani. Çünkü normal her slot tek yiyor, diğer slotlara da kimse pek saldırmıyor, bosslarda da kimse kullanıyor desek yeridir. Elimizde deflect kalıyor tek.

Mortal Draw vardı güzel olan onun dışında zaten protez koldaki eklentiler yeterliydi firecracker çok broken bütün bossları onunla sersemletip kestim.

Ben Steam ortak hesaptan oynuyorum ama sorun olur mu bana. 33 levelim hala düzgün bir boss kesemiyorum. Ama çok oynamak istiyorum.
Oynamak istemek başka item istemek başka. Senin derdin farklı burada bence. Yine de istediğin item varsa söyle atarım sıkıntı yok.

Hocam oyunda direkt zaten hile açıp istediğimiz eşyalar alınıyor. Bir de oyunun sonlarına doğru istediğimiz eşyayı almak zor da değil. Online için falan da desek oyun MMO falan da değil. Online modu keyfi gibi biraz.

Gerçekten saçmalık dediğiniz gibi.

Ben de korsan oynuyorum ve hiç de Online ihtiyacı duymadım.
Tamam işte yapamayan olursa item atacağım. Bazı arkadaşlar bilmeden yapıyor ve ban yemekten korkuyor. Tekrar güçlü başlamak istiyor vs. bu konu onlar için zaten.

Ayrıca online da PvP var, insanlar PvP için özel build yapıyor. Arena bölgeleri falan var. Souls oyunları sandığından daha fazla online özellikleri içeriyor. Ve ayrıca öyle keyfi bir şey değil oyuna sürekli bağlısın ve sen görmüyorsun ancak normal oyun EAC açıyor dolayısıyla direkt ban yiyorsun eğer yöntemi bilmezsen.

Hocam bir tek bende mi var bilmiyorum ama Sekiro oynadıktan sonra Dark Souls oynayasım gelmiyor. Sekiro da hızlı deflect, counter yapmaya alıştığımdan darks souls beni sarmıyor. Peki Elden Ring sarar mı sizce? Yoksa o da Dark Souls gibi mi?
İkisi birbirinden çok farklı oyunlar. Sekiro ve Bloodborne'u da katarsak ofansif olman gereken oyunlardır. DS, Elden Ring ise daha dengeli bir oynanışları var. Örnek olarak ben geçenlerde Sekiro'ya tekrar girdim ve haliyle insan deflect'e değilde dodge atmaya odaklanıyor. Genel olarak DS ve ER keşif, farklı build gibi özgürlükleri, PvP varken Sekiro'da yok haliyle. Elden Ring içine çekmezse diğer bir ofansif souls-like Lies of P öneririm, sağlam oyundur ve Sekiro mekaniklerini taşıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı