Elden Ring kanama Build önerisi

Daha fazla  
Başlıktaki gibi kanama Build'i hakkında öneri istiyorum. Rennala Bossunda takılı kaldım geçemiyorum Nagakiba'ya kanama Build'i nasıl yaparım ve statlarım nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eleonora's Poleblade ve Godskin Peeler silahlarıyla, zıplama saldırılarına yönelik bir build yapmıştım ve şaşırtıcı şekilde eğlenceli ve güçlüydü. Talisman olarak zıplama saldırılarının gücünü arttıran Claw Talisman, kanama etkisiyle saldırınızı arttıran Lord of Blood's Exultation Talisman ve her silaha ve saldırıya uyan Millicent's Prosthesis talismanlarını kullanmıştım.

Eleonora's Poleblade silahını özel bir görev yaparak alabiliyorsunuz ve biraz uğraştırıcı. Eğer görevi tamamlamadıysanız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıktaki gibi kanama Build'i hakkında öneri istiyorum. Rennala Bossunda takılı kaldım geçemiyorum Nagakiba'ya kanama Build'i nasıl yaparım ve statlarım nasıl olmalı?
Sağ elinize Nagakiba, sol elinize Uchigatana alın ve oyunu çift katanan ile oynayın. Çift katana oynadığınızda R1 değil, L1 tuşu ile saldıracaksınız ki 2 kılıcınızı da savurun. Çift katana oynayacağınız ve aynı anda çift katana ile vuracağınız için daha hızlı kanama stacklersiniz. Nagakiba zaten katana olduğu için kanaması var fakat onu Yura'dan aldığımız için farklı bir Ashe of War takılı. Kanama pasifini daha da arttırmak için kanama veren bir Ashe of War takmanız lazım kılıca. Oyunun başında olduğunuz için Bloody Slash öneriyorum. YouTube'a "Elden Ring Bloody Slash location" yazın ve o Ashe of War'ı sağ elinizdeki Nagakiba'ya takın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı