Elden Ring kayıt dosyası yüklenmiyor

ömer077

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring'i zamanında ortak bir kütüphaneden oynuyordum. Şimdi oyunu kendim satın alıp oynamaya çalıştım. Ancak DLC'im olmadığı için oyuna giremiyorum. Sorun şu ki önceden oynarken DLC ile ilgili hiçbir kısmı oynamadım. Ne yapmam gerek? Oyun dosyalarından savei kurtarmanın bir yolu yok mu?

Dosya Ekleri

• Elden Ring Screenshot 2024.11.29 - 15.22.02.41.png
    Elden Ring Screenshot 2024.11.29 - 15.22.02.41.png
    368,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an oyun dosyalarında DLC vardır büyük ihtimalle. Ya onları bulup sil ve dosya bütünlüğünü doğrula yada oyunu sil tekrardan kur.

Ek olarak DLC ile alakan olmasa bile DLC ile gelen gesture vs. oluyor o sebeple açamıyorsun muhtemelen. Yukarıdaki çözüm ile düzelmezse sıfırdan profil açmaktan başka bir seçeneğin yok.

Şu an oyun dosyalarında DLC vardır büyük ihtimalle. Ya onları bulup sil ve dosya bütünlüğünü doğrula ya da oyunu sil tekrardan kur.

Ek olarak DLC ile alakan olmasa bile DLC ile gelen gesture vs. oluyor o sebeple açamıyorsun muhtemelen. Yukarıdaki çözüm ile düzelmezse sıfırdan profil açmaktan başka bir seçeneğin yok.

Tamamdır teşekkür ederim deneyip dönüş yapacağım bu arada DLC dosyalarını nasıl bulurum.

Tamamdır teşekkür ederim deneyip dönüş yapacağım bu arada DLC dosyalarını nasıl bulurum.
DLC.bdt, DLC.bhd, movie_dlc ve sd içindeki sd_dlc02.bdt, sd_dlc02.bhd bunlar DLC dosyaları. Sonrasında bütünlüğü doğrulamayı unutma. Ancak pek işe yarayacağını düşünmüyorum yine de dene.

DLC. Bdt, DLC. Bhd, movie_dlc ve SD içindeki sd_dlc02.bdt, sd_dlc02.bhd bunlar DLC dosyaları. Sonrasında bütünlüğü doğrulamayı unutma. Ancak pek işe yarayacağını düşünmüyorum yine de dene.

Deneyeceğim sağ olun.

Eğer başkaları da aynı sorunu yaşarsa diye güncelliyorum: Olmadı arkadaşlar dosya silip doğrulamayı denedim oyunu baştan kurmayı denedim ama olmadı yeni save açtım mecbur oradan devam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı