Çözüldü Elden Ring save dosyası aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasaneren75

Centipat
Daha fazla  
Daha önce farklı bir Steam hesabından oyunu 90 saat oynadım. Şimdi o hesabın şifresi değiştiği için farklı bir hesap satın aldım. 90 saatlik save dosyam masaüstünde duruyor ancak nereye atarsam atayım bir türlü olmuyor. Nasıl bu dosyayı aktarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı klasör değilmiş, ben de dosya isminin başındaki sayılar aynı diye demiştim. O seçeneğin çıkması için dosya isminin aynı olması gerek. 90 saatlik save dosyasının içini atar mısınız?
1745137158166.png

Üstteki 2 dosyayı diğer klasörün içine atıp dosyaları üzerine yaz seçeneği çıkarsa izin verin.

Denedim yine hata veriyor.

Bu şekilde olmaz Google'dan aratın yardımcı program ile save dosyalarını değiştirmeniz gerekli. Programın paylaşıldığı site muhtemelen yasak olduğu için buraya atamıyorum.

Nereden bulabilirim acaba.

Denedim yine hata veriyor.

Nereden bulabilirim acaba.
Sürüm farkından dolayı olabilir o zaman, direkt steam hesabına bağlı bir de elden ring save dosyaları. Program vs. lazımmış, ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Şöyle bir şey buldum, arkadaşın attığı işe yaramazsa deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video ile yaptım çok sağ olun. @Yutka46 size de teşekkür ederim hocam yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı