Elden Ring nasıl gelişilir?

konpachiro

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600
RYZEN 5 5500
A 520 M-K
2*8 RAM
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdi ben haritadaki birkaç Boss'u kestim(göldeki ejderha, kurt boss, kanlı bir boss...) Fakat şöyle bir durum var ki level atlamak giderek zorlaşıyor ve ben level verdiğimde istatistikler 1'er 1'er artıyor.
Bu durumda çift katanama yükseltme basmama rağmen oyun hala zor geliyor öneriniz var mı(samurayım)?

Yani belirli yerlerde kolay bir şekilde puan kasabiliyorsunuz, internette çeşitli videolar var ama tavsiye etmem. Geniş bir haritası var, zindanlara vs girip orada ki bosslari keserseniz seviye atlamanıza yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan para kasarak levelinizi arttırabilirsiniz. Bence YouTube'dan bakarak zırh vb bulun. Oyun zaten açık dünya kendin bir şeyler bulman gerekiyor sıkıldıysan bunları yapabilirsin istersen de hikakeye rush atabilirsin.

İstatistiklerin 1'er 1'er artması yaptığınız Build'e uyumsuz bir özelliğine puan verdiğiniz için olabilir. Dark Souls 3 oynadığım için oradan örnek vereceğim. Son oyunumda Knight ile oynarken str verdiğimde çok artıyordu daha sonra kılıcıma yıldırım bastığım için str az artırıp faith çok arttırmaya başladı. Elden ringde de samuray Build'i için daha önemsiz bir sınıfa puan veriyor olabilir misiniz?

Level atlamanın daha da zorlaşması normal klasik souls mantığı. Şu an ben 600K'ya yakın ruh veriyorum mesela Dark Souls 3'te. Elden Ring'in haritası çok büyük gezilecek bir sürü yer ve kesilecek bir sürü boss var. Zindanlardan falan güzel rün toplayabilirsiniz. Ana hikayeden de gidebilirsiniz aşağı yukarı yeteri kadar rün veriyormuş galiba duyduğum kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı