Elden Ring New Game+ Modu Detaylandırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Elden-Ring2.jpg

Elden Ring’in çıkışına 1 aydan kısa bir süre kalmışken, oyunun yapımcısı Hidetaka Miyazaki “Hype” seviyesini yüksek tutmaya çalışıyor. PlayStation Blog’unda yaptığı röportajlarda oyunun her koşulda piyasaya çıkacağını söyleyen Miyazaki, Elden Ring’in New Game+ moduna dahil olacağını da onayladı. Yapımcı ayrıca Taipei Game Show esnasında New Game+ hakkında daha fazla detay verdi: “Oyunu tam anlamıyla ilk […]

Devamı: Elden Ring New Game+ Modu Detaylandırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sistem gereksinimleri açıklandı mı?
Hayır. Oyunun grafiklerine bakarsak devrim niteliğinde bir durum yok. Bu açıdan RX 570/580 - GTX 1060/1660 gibi kartlarla gayet iyi sonuçlar alınacaktır diye düşünüyorum. Tabii yine optimizasyon büyük rol oynar.

Hayır. Oyunun grafiklerine bakarsak devrim niteliğinde bir durum yok. Bu açıdan RX 570/580 - GTX 1060/1660 gibi kartlarla gayet iyi sonuçlar alınacaktır diye düşünüyorum. Tabii yine optimizasyon büyük rol oynar.

Benim PC kaldırmaz demek. Bu yılın en beklediğim oyunuydu. Bazı kaynaklarda minimum GTX 770 istediği yazıyor. Doğru mudur?

Benim PC kaldırmaz demek. Bu yılın en beklediğim oyunuydu. Bazı kaynaklarda minimum GTX 770 istediği yazıyor. Doğru mudur?
Ben size akıcı ve grafiklerin tatmin edeceği bir senaryodan söz ettim. Düşük FPS-grafik durumunda hangi ekran kartları yeterli olur onu bilemiyorum. Şu an alım gerçekleştirmek için erken olabilir. Özellikle seviyesi belirli sizin gibi kullanıcılar için.

Ben size akıcı ve grafiklerin tatmin edeceği bir senaryodan söz ettim. Düşük FPS-Grafik durumunda hangi ekran kartları yeterli olur onu bilemiyorum. Şu an alım gerçekleştirmek için erken olabilir. Özellikle seviyesi belirli sizin gibi kullanıcılar için.

GTX 770 isterse benim için hoş olur. GTX 770 isteyen çoğu oyunu bilgisayarımda önceden çalıştırmıştım. Sekiro çalıştırmış bilgisayar bunu çalıştırır mı sizce?

GTX 770 isterse benim için hoş olur. GTX 770 isteyen çoğu oyunu bilgisayarımda önceden çalıştırmıştım. Sekiro çalıştırmış bilgisayar bunu çalıştırır mı sizce?
Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bu oyunda da açık bir dünya var ve birden fazla materyalin gösterilmesi söz konusu. Bu da haliyle ekran kartına yük bindirmesi demektir. Mevcut durum, firmanın optimizasyon konusuna ne kadar önem vereceğine bakar.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bu oyunda da açık bir dünya var ve birden fazla materyalin gösterilmesi söz konusu. Bu da haliyle ekran kartına yük bindirmesi demektir. Mevcut durum, firmanın optimizasyon konusuna ne kadar önem vereceğine bakar.

Tahminimce kaldırması zor olur o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı