Elden Ring NG+3 ile DLC'ye başlanırsa zorlanılır mı?

Askeladd1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Elden Ring'i 2 kere bittirdim, şu an NG 3'teyim, DLC alacağım, aklıma takıldı, her oynayışımda oyun zorlaşıyor, 200 seviye NG3 karakter ile başlarsam yapılır mı yoksa oyuna tekrar mı başlayayım?

DLC'nin başı zor. NG +1 de olsa zorluyor. Güçlenme mantığı DLC'de daha farklı. Bu yüzden biraz kasılıp güçlenince NG +7 de olsa zevk alırsın. Zorluk her seviyede aynı derecede çıkıyor karşına.

DLC'nin başı zor. Ng +1 de olsa zorluyor. Güçlenme mantığı DLC'de daha farklı. Bu yüzden biraz kasılıp güçlenince ng +7 de olsa zevk alırsın. Zorluk her seviyede aynı derecede çıkıyor karşına.

Evet duyduğum kadarı ile bir şey toplayarak güçleniyormuşuz yani ng 3 olması sıkıntı olmaz mı?

Evet duyduğum kadarı ile bir şey toplayarak güçleniyormuşuz yani ng 3 olması sıkıntı olmaz mı?

Holy silahlarını almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Çoğu boss ve karakter ona karşı zayıf.

"mesmer 1st phase ve radahn 2nd phase hariç, gerçi radahn 2nd phase'de zayıf olduğu bişe yok =)

Scutree fragmentlar ile +12 softcap, sonrası çok da fark etmiyor. Revered spirit de +6 diye biliyorum.(onaya muhtaç)

Öldürdükçe hp yenileyen talismanı, ve great rune'u kullanırsan daha rahat keşif yapılabiliyor. Eğer alışabilirseniz greatstar + prayerfull strike'ı deneyin. Vurabilirseniz %30 hp dolduruyor. Biraz kırık bir ash, başka silahlar ile de denenebilir ama greatstar ile çok daha uyumlu.

Başka soru varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Olmaz hocam. 1 ile de başlayan, 7 ile de başlayan tokadı yiyerek başladı. Keza devamı da öyle.

Zorlayıcı unsur yok, ben de 2 ile başlamıştım. İlk başta bir boss var bana bir vuruşu %60 canımı götürüyordu ki vigor bende 60 olmasına rağmen. Sonradan açılıyorsunuz ve rahatlıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı