Elden Ring Nightreign almaya değer mi?

Elein

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımla beraber 2 kişi oynayacağız. Önceden Elden Ring vs. oynamadım, sadece Sekiro bitirdim ve birkaç saat Dark Souls 3 oynadım. Arkadaşın hiç alakası bile yok bu tür ile ama bence işi asıl eğlenceli kılan bu olacak. Sizce almaya değer mi?

Hiçbir Skill'i ıtem'ı mekaniği bilmediğiniz için gayet eğlenirsiniz, fakat ana oyunu bitiren bir insan kesinlikle almamalı zira tüm itemler, skiller, mekanikler aynı, farklı 2-3 tane item var o kadar. Coop adı altında Elden Ring'in ekmeğini nasıl yeriz oyunu yapmışlar.

Kesinlikle hayır. Sadece souls like çılgını bir insansan alınabilir.

Kesinlikle hayır. Sadece souls like çılgını bir insansan alınabilir.
Yani Dark Souls'tan yeteri kadar keyif almıştım. Bazı sebeplerden dolayı uzun bir süre oynayamadım sonra da devam etmeye üşendim. Dediğiniz kadar fark yaratmıyordur bence. Arkadaşla öle öle çok rahat keyif alırız gibi geliyor.

Ben bu oyunu bitirdikten sonra Elden Ring'i de alıp bitirmek istiyorum. Bu durumda çok bi fark olur mu?

Değmez asla. O paraya arkadaşınla oyun oynamak istiyorsan 3 5 dolar daha ekle Helldivers 2 al 10 kat daha fazla eğlenirsiniz. 26 dolarla alınabilecek bir ton iyi oyun var. En önemlisi böyle cashgrab oyunlara para kaptırmayın ki firmalar bunları yapmaya devam etmesin.

Katılmıyorum tüm serileri oynamış biri olarak 2 arkadaşımla gayet zevk alıyoruz. 2 el atıp çıkın 1-2 saat sonra tekrar girersiniz öyle bir oyun parasını hak ediyor.

Katılmıyorum tüm serileri oynamış biri olarak 2 arkadaşımla gayet zevk alıyoruz. 2 el atıp çıkın 1-2 saat sonra tekrar girersiniz öyle bir oyun parasını hak ediyor.

Tamam kanka oyundan zevk alıyor olabilirsin, bu oyunun Elden Ring'den farklı bir yanı var mı içerik olarak? 5 bilemedin 10 dolara Elden Ring'e DLC'ya da mod olarak vs. getirilebilecekken şu oyuna 26 dolar şahsen vermem umarım insanlarda tepki koyar ve almazlar. Üzerinde çalışıp ne asset, ne map, ne ıtem, skill ya da attack combination değişikliği yapmışlar, şaka gibi bosslar dahi aynı

Helldivers 2 bende var zaten de sadece 2 kişi yaşatmazlar orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…