Elden Ring Nightreign almaya değer mi?

Travmatik bir oyun. Ben oynamadım ama çok klibini gördüm baya gerçekçi hissettiriyor. Gear fearın yüksek olduğu bir oyun. Biraz da gergin bir oyun açıkçası ama bence iyi oynanır. O da pahalı ama fiyatını hak eder bence.
Sanırsam oyun eskiden Rust kafasındaymış ama şimdi ful eşya bul, çatış, öl ve tekrar eşya bul kafasında.

Sanırsam oyun eskiden Rust kafasındaymış ama şimdi ful eşya bul, çatış, öl ve tekrar eşya bul kafasında.
Rust da aşağı yukarı bu kafada. Rust kadar eşya vb şeyler geliştirilmiyordur tabii. Dayz daha çok lootlamak üzerine kurulu. Hayatta kalma oyunu sonuçta Pve kısmı Rust'a göre daha yoğun. Ben olsam o parayla ya single oyun ya da arkadaşlarla oynamalık Coop oyun alırdım Repo gibi Lethal Company gibi.

Rust da aşağı yukarı bu kafada. Rust kadar eşya vb şeyler geliştirilmiyordur tabii. Dayz daha çok lootlamak üzerine kurulu. Hayatta kalma oyunu sonuçta Pve kısmı Rust'a göre daha yoğun. Ben olsam o parayla ya single oyun ya da arkadaşlarla oynamalık Coop oyun alırdım Repo gibi Lethal Company gibi.
Repo ile Lethal Company’i oynadık zaten. Şuan piyasada almaya değer pek bir single oyun da yok, çoğunu oynadım. Tek mantıklı seçenek Nightreign gibi gelmişti onda da dediğiniz gibi düz Elden Ring almak daha mantıklı. DayZ’de birbirimizi bulalım, loot ararken ölelim ve tekrar birbirimizi bulalım derken zaman geçmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı