Elden Ring Nightreign almaya değer mi?

İşin özeti bir ton oyun var arkadaşlarla oynanabilecek. Cashgrab bir saçmalığa para vermeyin asla değmez. Firmaları şöyle saçma şeyler yapmaya teşvik etmeyin ki sektör gelişsin.
Sizce DayZ nasıl hocam, oynadınız mı?

Sanırsam oyun eskiden Rust kafasındaymış ama şimdi ful eşya bul, çatış, öl ve tekrar eşya bul kafasında.

Sanırsam oyun eskiden Rust kafasındaymış ama şimdi ful eşya bul, çatış, öl ve tekrar eşya bul kafasında.
Rust da aşağı yukarı bu kafada. Rust kadar eşya vb şeyler geliştirilmiyordur tabii. Dayz daha çok lootlamak üzerine kurulu. Hayatta kalma oyunu sonuçta Pve kısmı Rust'a göre daha yoğun. Ben olsam o parayla ya single oyun ya da arkadaşlarla oynamalık Coop oyun alırdım Repo gibi Lethal Company gibi.

Repo ile Lethal Company’i oynadık zaten. Şuan piyasada almaya değer pek bir single oyun da yok, çoğunu oynadım. Tek mantıklı seçenek Nightreign gibi gelmişti onda da dediğiniz gibi düz Elden Ring almak daha mantıklı. DayZ’de birbirimizi bulalım, loot ararken ölelim ve tekrar birbirimizi bulalım derken zaman geçmez.

Katılmıyorum tüm serileri oynamış biri olarak 2 arkadaşımla gayet zevk alıyoruz. 2 el atıp çıkın 1-2 saat sonra tekrar girersiniz öyle bir oyun parasını hak ediyor.

Hocam konudan bağımsız yayıncılıkla uğraştınız mı hiç

Evet Kick'de açmaya başladım tekrar bir dönem açıyordum Twitch'te bırakmıştım. Şu an Kick'te açıyorum.

Fotodan hatırladım eğer yanlış kişi değilsen yıllar önce takip ediyordum seni LoL oynuyordun Twitch'te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…